jedimaster' Alıntı:Lütfen jinlun hakkında yorum yaparken kullanan arkadaşlara danışın veya yazdıklarını okuyun. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Jinlun nasıl eğriti geldi, artı jan jan dediğin şeylere dünya para harcıyor insanlar. Koruma demiri, dublex lastik, çelik cant, cam vs. Ve bunlar dökülmüyor. Pek objektif olmamış eleştiri. Jinluna çok kaliteli diyemeyiz ama mondial jinlundan daha kaliteli veya jinlun dökülecek gibi geldi hiç diyemeyiz. Bence düşünen arkadaşların vebalini taşımayın... :farao:
jan jan :aksesuar görüntü anlamında dedım
dublex lastik dediğin şey normal lastik fakat çelik jant olduğu için şambrel siz kullanılıyor...
bende olsa ii olur dedım ama lütfen ir mct ye bın ve uzun bir yola git veya en azından durmadan 40 km git oradada in bir jinluna bin o geldiğin yolu geri dön anlarsın farkı..ben arkadaşımla 250 lıklık jinlun u olan bırıyle gittim ve dönerken ben onun motoruna oda benım motoruma bındı ınan indiğimde kıçımı hissetmiyordum... ve onun km si benımkınden daha fazla olduğu halde(mondial:1050 km jinlun 2100 km) ben bu dediklerimi yaptım.... sende yap ondan sonra yorum yap...
BU ARADA MONDİAL BAYİSİ KARDEŞ REKLAMDAN ÖNCE BİN O MOTORA BİRAZ TANI SATTTIĞIN MOTORU ... SONRA GEL INSANLARA YORUM YAP YARDIMCI OL OZAMAN DAHA GÜZEL REKLAM OLUR