- Konu Yazar
Yağ akıtma konusunda son bikaç aydır sorunum var. Motoru kullandıktan sonra dururken bikaç damla yağ damlıyor, soğudu mu bu damlama gördüğüm kadarıyla yok. Başta bir yere götürdüm, yağ keçesindendir dedi ordaki. Keçeyi değiştirttim ama yanlış keçe taktı tahminimce, sonra aynen devam ediyor diye mondial servisine götürdüm. Orda keçeyi becerip takamamışlar, 5-10 km arası gittim, ışıklarda durdum, yağ aynen aşağı boşaldı. Sonra aynen geri. Bu sefer ilaçlayıp keçeyi baştan taktılar sözde. Sonra bayram geldi, pek bir sorun yok gibiydi. Motorla Sakarya'dan İstanbul Pendik'e gittim. Geldim Pendik'e, babamların evinin alt tarafa park ettim, yukarı çıktım bir geldim her yer yine yağ. Bayramın 3 günü tamirci aramakla geçti. 4üncü gün neyse mondial servisi açıktı. Yine gittim, adam keçeyi çıkardı baktı iç taraftan çok net yırtılmış. Yine değişti benim ufak zincirin ordaki keçe. En son Sakarya'ya geldim, ama en baştaki yağ damlatma sorunu aynen devam ediyor. Yağı kontrol ediyorum azaldığı yok, fazla bir kaçak yok yani. Ama sinek küçüktür mide bulandırır diye boşuna dememişler. Bu durum fazlasıyla sinirimi bozuyor. Yine gitsem yağ keçesi diyecek adamlar benim de tepemin tası atacak. Başka ne gibi bir sorun olabilir? Keçeden değilse motorda çatlak vardır motor inecek dediler de o da can sıkıcı bir durum. Her türlü öneriye açığım ne yapmam gerektiği konusunda.