Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

eksozu nasıl kestirecem demiştim yaww kimse cevap vermedi
bi cevap lütfen

eğer ses için yapacaksan içini boşalt daha kolay ve ucuz olur. ucundaki borunun çevresini birbirine yakın bir şekilde del. sonra o delikleri tornavida ile birleştir. ortadaki borunun içine bir demir sok içindeki puntolar kırılana kadar sağa sola yukarı aşağı oynat en son pense ile çek. her ikisine de yaptıktan sonra çalıştır sesi dinle.
sağlıcakla.

arbetus sen bu eksozları deldınmı ses nasıl gelıyor bırılerı kestırmıs bagırıp duruyor motor ben normal kullanıyorum

bu arada 101 sayfanız hayırlı olsun gule gule eskıtın:p

Son düzenleme:
arbetus sen bu eksozları deldınmı ses nasıl gelıyor bırılerı kestırmıs bagırıp duruyor motor ben normal kullanıyorum

bu arada 101 sayfanız hayırlı olsun gule gule eskıtın:p

evet ben içinden birer susturucu çıkarttım. ve tüm odacıklara 1.5 cm çapnda birer delik daha açtım ses emsallerine göre çok orijinal ve farklı rölentide kesinlikle rahatsız edicei bir sesi yok. ama gazı açtıkca çok tok bir ses çıkıyor.

sağlıcakla.

sagolasın whitecrow..
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin hepimizeee :)

Nadir telefonu almadım neden dersen hizmetleri farklıymış tel acıp telini alıyorlarmış sana geri dönüyorlarmış şirket falan ismi fatura falan durumalr soruyorlarmış sanırım ama fiyatı tekrar teyit ettim ben yanlış aksettirmişim sana yine dolar üzerindenmiş ve 80 civarı na geliyor lastik eger istanbuldaysan ziverbey gedizlere gidersen ismail ustayla konuşabilirsin dilersen. veya zaten 62 usd normal fiyat sanırım ordan istesende olur bence.

ben duro dan aldım 150/90/15 65 ytl civarı bişiydi 150 lik oynama yapmadan oluyor daha genişi olursa motorla oynamak gerekecektir.

daha önce bir başlıkta görmüştüm bu lastiğin üzerindeki değerler;

150: 150 km/h hıza kadar dayanır,

90: bilmiyorum,

15: lastiğin zeminle yaptığı yüzeyin genişliği mi arkadaşlar, bileniniz var mı?

Son düzenleme:
arkadaşlar bana regal raptor un T gidon yükseltici si bulmam gerek kadıköy yakasında veya yakınlarda servisi varmıdır var ise bu parcalar bulunurmu bileniniz varmı.

valla neden arattırmadın demeyin (menem kullanıcı isimli arkadaşa pm de gönderdim ama yanıt gelmedi bende, size sorayım dedim.)
bulup okuduğum,
-castrol go yu kullan,

-motor düz bir zeminde iken tapayı motor sıcak-soğuk arası aç ki tam alarak aksın yağ vs. vs.

arkadaşlar kara-oğlanın yağını değiştirecem (en son 15000 de değişmişti, motru aldığım adam değiştittirmişti.)1200 km ye yaklaştı (16198)

ama ne kadar ya koyacağımı bilmiyorum

bildiklerimi yazdım yukarı bilgi sahiplerinin bilgilerini paylaşması dileğiyle

kankalar az önce debriyaj telim koptu iyi mi ağlamak istiyorum...tam motorun resmini ko0yacaktım neyse koyayım bari nası koyacaz ama beceremedim

uzun zamandır yoktum ama döndüm... kazasız sürüşler dilerim... beniö 15,500 km oldu maşallah :mrgreen:

arkadaslar Allah izin verirse haftasonu mugla-didim arası yapıcam
tahminen 150-200 km yol yaparımm
ne oneriorsunuz yola cıkmadan once
veya yolda
nelere dikkat etmeliim neleri kontrol etmeliim???
mesela 100 km bir dinlendirmelimi aleti???
oneri oneri onerii
tecrubelerden yardımm aceleee :)

havalar biraz sıcakladı nadir60 ben 50km de bir dinleniyorum yinede sen bilirsin..
motorun bakımı yerindeyse çıkmadan önce yagını kontorl et..
ortalama 20 -25 ytl bişey yakması lazım..

80 90 civarı seyir etmeni öneririrm.

arkadaşlar gezi planım şu,

motoru sivasa giden bir trene koyup sivasa gidicem Sivas'ta inip yaklaşık 450 km yi motorumla geçerek Erzuruma gidicem. Gönül isterdi ki İstanbul'dan Erzuruma direkt motorla gitmek ama hem maliyet hem de artçımın ehliyetini henüz almamış olması biraz düşündürüyor beni. fakat sanıyorum ağustos eylül gibi ehliyetini almış olacak. bunun şerefine macitle Bodruma gitmeyi düşünüyorum. sezon sonunda en az 10000 km yi doldurmayı hedefliyorum şu an 6000 sınırındayım.
sağlıcakla.

ya arkadaşlar bu sıralar köpeklerle başım dertte yaw sanki düşmanmışım gibi saldırıyolar duruncada kacıyolar yok bişi degil motorun üstüne atlıyacaklar diye korkuyom

bu motor km ye ne kadar yakıyor acaba???bir de göstergesi çok eğreti geldi,sonradan bir devir saati fln takılamaz mı bu alete???

selam arkadaşlar bi sorum olucak ilgilenirseniz sevinirim 250 lik dragstar sahibiyim sissy bar yaptırabileceğim bi yer bilen varmı acaba aranızda istanbul da olsun semt önemli değil yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar