@exile eski resimlerime bakarsan zaten deri çantalarım var

motoru yıkamak için sökmüştüm sadece şu an takılılar. bu sıralar deri plastik karışımı çantalar üstünde çalışıyorum.
Motti sana dedik öyle eşşek gibi filtre takma dedik sallamadın çek cezanı
@gokhansahin86 dostum regalin tutulmasındaki birinci etken sıvı soğutmalı olması ancak fiyat konusuna gelince sıvı soğutma bu iklimde ne kadar gereklidir düşündürücü kalite konusuna gelince şasi farlar ön takım macitlerle aynı regali tercih sebebi teknik açıdan bana göre sıvı soğutma ve çelik jant oluşudur gerisi senin estetik kriterlerine kalmış. performans konusuna gelince yokuşlarda iki kişi kalkışını görseydin inan büyülenirdin. çok seri bana göre burada son hız için torktan ödün verip dişli küçülten arkadaşlar oldu. bu operasyondan sonra kalkıştaki serilik azalıyor fakat son hız artıyormuş ben denemedim. düşünmüyorumda (tabakhaneye bişey mi yetiştiricem basıp ta

)
bunun dışında öyle scooterdaki gibi kırılan dökülen bir plastiği yok. yaptığım en uzun yol tek günde 370 km idi yolda sürekli 90-100 km arası hızlarla seyrettim yakıt olarak kmde 119 ykr yakmış rüzgar dışında bir sorun olmadı iyiki siperlik almışım. jant telleri tr yollarına uyumlu değil şu ana kadar 6 tane tel kırdım bahsettiğim değerle iki kişili kullanımda olan değerler genelde iki kişi gezmeyi seviyorum tek canım sıkılıyor :mrgreen:
Aykut efendi bu taraflara gelirseniz hava filtresi ayarlarız.
şu an 3600 km yi geçtim şu ana kadar ciddi bir problemim olmadı yedek parçası bol en fazla 1 gün bekliyorsun kargoya göre değişyor bu durum ama istanbul da böyle. kafamda yapmayı planladığım bazı şeyler var onları da yaparsam tam istediğim macit e kavuşmuş olacağım.
ilk olarak çelik jant uygun fiyata mutlaka vardır biryerde onu aramaktayım. gidonu değiştirip virago tarzı birşey takıcam çok daha rahat bir kullanım sunuyor. ayak peglerini 10 cm kadar ileri alıp yuvarlak peg takıcam sürücü için CC bar yapıcam yolcu selesini daha konforlu hale getiricem. hala istediğim çantaları yapabilmiş değilim onları halledicem. güvenlik için gizli kontak sistemi yapıcam(10 dakikalık bir iş ama üşeniyorum

) macitimin boyasını da değiştirmeyi planlıyorum mat siyah yapıcam krom aksam mat siyahta daha iyi gözükür diye düşünüyorum son olarak da yağ radyatörü takıcam. şimdilik kafamdakiler bunlar.
sağlıcakla.