kaan dostum şimdi ben kazıklandım mı? foto istiyomm acill
bende buldum 20 ye falan ama gücen vermedi bana neyse olan olmuş artık. benim şimdiki projem sinyaller. şu an sinyallerim farın üstünde amortisörlerin birleştiği gidonun takıldığı parçanın hemen altında. sis farı aldığımda onu farın yanına takacağım için şimdiden sinyalleri yukarı kaldırdım. karışıklık olmasın diye. ancak hayalim küçük işlevsel sinyaller bulabilirsem gidona takmak. harley in bazı modellerinde bu şekilde ve çok etkileyici duruyor. Diğer bir planın ise stop lambasını frene basıldığında yanıp sönmesini sağlayarak daha dikkat çekici olmasını sağlamak. ayak uzatma işlemini şimdilik koruma demiriyle halletmekteyim. ancak jinlun tarzı pegi bende düşünmekteyim. ayrıca koruma demirine de ayak dayama pegi takmayı düşünüyorum. ben motoru kaldırmayı düşünmüyorum sezonu kapatmicam çünkü malum küresel ısınma her güneşli yada yağmursuz fırtınasız günü değerlendirmeyi düşünüyorum. ama önümüzdeki yaza kadar full modifiyeli custom mct hayalimi gerçekleştiricem inş.
geche@
dostum koruma demirin ve camın hayırlı olsun iyi günlerde kullan. gerçi ben biraz daha küçük bir cam düşünüyorum SL150 nin ki gibi falan. ama bu da işlevsel gibi duruyor.
hepinize kazasız sürüşler.
geche@
dostum koruma demirin ve camın hayırlı olsun iyi günlerde kullan. gerçi ben biraz daha küçük bir cam düşünüyorum SL150 nin ki gibi falan. ama bu da işlevsel gibi duruyor.
hepinize kazasız sürüşler.