Merhaba millet...
Dostlar, selam...
Forum coşmuş...ne güzel bir çok yeni arkadaşımız da gelmiş aramıza....hepiniz hoş geldiniz...
Walla uzun oldu yazmak bir kenara siteye bile girip çıkamıyorum...hatta mesaj gelmiş, Journeyman akıllı ol, 2 satır bişiler yaz diye...
1 hafta izin yaptım geçen hafta...ondan önce de özel bazı can sıkıcı durumlar oluştu..onları aşmaya çalıştım kendimce...
Neyse, benim sıpa 4000 km oldu...çok şükür , depo kapağı zırıltısı dışında gayet iyi gidiyoruz...
Esas olan çok fazla da zorlamamak ve sevgili metemen' in hep söylediği gibi, azıcık ihtimam göstermek..ne bileyim, gevşeyen yerlerini sıkmak, elektrik donanımını ara ara kontrol etmek, oturduğunuz yerden böyle yorulmadan bujileri ara ara söküp kontrol etmek...vs vs...
Bu arada kromaj hastası benim gibi arkadaşlar...pahalı parlatıcıları boşverin...alıverin bi kutukola kadar (300 cc) gazyağı, en fazla 1 YTL tutar, koyun herhangi bir boşalan atomizör spreyin içine, yıkamadan önce her yerine bununla fıs fıs....hiç çekinmeyin sıkın....
Görün o abuk subuk hani elimizin ulaşamadığı yerlerdeki kirler nasıl akıyor kendi kendine...sonra da normal tazyiksiz su ile güzel güzel banyo yaptırın....sonra bir de kurulayıp eserinizle gurur duyun:queen: :queen: :queen:
Şu arka dişli olayına ben de giricem...ciddi ciddi düşünüyorum...
5000 km bakımına gittiğimde , onu da hallediversin servis...uğraşmıcam hiç....
Yakıt durumumuz 120 YTL....ama eksozla oynadıktan sonra oldu ...öncesinde 100 -110 YTL flndı ama değer....
Bir de şu kırmızı mondial şeritleri...allaşkına "yaw tırnağınla geliyo hemen " demeyin, deli oldum yahu..sizde de nasıl tırnak var abi anlamadım...:cherry: nedir bunun yöntemi..dalayım mı kenarından maket bıçağı ya da benzeri birşeyle?
yeni gelen arkadaşlar için, başlardaki sayfalarda benim yaptığım arka sele ve sissy bar modifiyelerinin resimleri var...arzu edenler bakabilir...
Faustxxx, nasıl gidiyor hocam?
Metin, haklısın, sesim kesildi....iyisin di mi?
Tekno; abi; aynı şehirdeyiz ama bir kere bile görüşemedik şöyle bi yol yapsak ...
Selamlar, sevgiler ...kazadan uzak, keyifli ve güvenli şehirler....