Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar,
hiç aklımda yokken bir mct sahibi oldum
bende motti diye çin işi bir maxiscooter vardı, ufak bir arızadan dolayı yolum üzerindeki temirciye uğradım derken konu takas edelimmiye geldi, daha önce vitesli motor kullanmadığım için tereddüt ettim ama insan gerçek bir motorda kullanmak istiyo aldım motoru iyi tanıdığım bir mondial ustasına götürdüm biraz hırpalanmış bir motor 12000km de neyse bindi bizim usta test etti motor sağlam dedi ama yüksek vitesde debriyaj sanki kaçırıyor gibi dedi çok önemli değil eğer fiyat konusunda anlaşabilirsen değiştir kaçırma dedi.Eee ondanda desturu aldıktan sonra bende değiştirdim motorları, aslında benim scooterdan kurtulmak için yapmıştım işin başında takas olayını ama aldıktan sonra hanımla bi tur atalım derken soluğu Tekirdağ/kumbağda aldık maşşallah canavar gibi alet.Tabi biz yola tekirdağ'a
gitmek için çıkmadığımızdan nazi kaskları ve güneş gözlükleri ile yola çıktık eve geldiğimde gözlerim çarşamba çanağına dönmüştü bu iş scooterdaki gibi olmuyormuş rüzgar şamarını acımadan koyyo valla ii ders oldu bana.
Bir haftadır işe gidip geliyorum motorla keyfime diyecek yok
2 gün önce yağını değiştirdim bide benzin musluğunu değiştirdim, hiç bir sorunum yokken nazarmı ettim ne dün ve bu gün e-5 de giderken birden stop etti zar zor sağa çekebildim hatta 2. gün sağa bile çekemedim çok tehlikeli oldu, motoru çalıştırdım ama vitese attığımda stop etti tekrar boşa aldım çalıştı vitese aldığımda yine stop etti, o an ayaklık aklıma geldi açtım kapadım tekrar denedim çalıştı ve hareket edebildi.Acaba sorun ayak müşüründemidir yoksa şanzımandanmı kaynaklanıyordur 5 vitesde 100-110 la giderken oldu ikiside birden stop ediyo ve o anda yeşil vites boş düğmeside yanıyo anlamadım gitti.
Motorunu modifiye etmek isteyen arkadaşlar varsa görüşelim ben motoruma birtakım modifiye düşünüyorum ilk olarak aküyüde kapatan sağ sol kapakları kromaj yaptırmak istiyorum daha önce yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim ben ufakbir araştırma yaptım eğer abs denen plastiktense oluyormuş ama abs mi bilmiyorum bide ön ve arka jantları regalimki ile değiştireceğim tam uyuyo, ön cam sl 150 ninkini düşünüyorum motor koruma demiri ve arka çamurluğuda redalden temin edeceğim.Neyse konuyu baya bi uzattım artık aranızdayım eğer mct ailesine benide alırsanız tabii :rendeer: bu arada Şirinevlerde oturuyorum bu çevredeki arkadaşlarla tanışmak isterim.
sevgilerle kalın, rüzgarınız bol olsun...
hiç aklımda yokken bir mct sahibi oldum
gitmek için çıkmadığımızdan nazi kaskları ve güneş gözlükleri ile yola çıktık eve geldiğimde gözlerim çarşamba çanağına dönmüştü bu iş scooterdaki gibi olmuyormuş rüzgar şamarını acımadan koyyo valla ii ders oldu bana.
Bir haftadır işe gidip geliyorum motorla keyfime diyecek yok
Motorunu modifiye etmek isteyen arkadaşlar varsa görüşelim ben motoruma birtakım modifiye düşünüyorum ilk olarak aküyüde kapatan sağ sol kapakları kromaj yaptırmak istiyorum daha önce yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim ben ufakbir araştırma yaptım eğer abs denen plastiktense oluyormuş ama abs mi bilmiyorum bide ön ve arka jantları regalimki ile değiştireceğim tam uyuyo, ön cam sl 150 ninkini düşünüyorum motor koruma demiri ve arka çamurluğuda redalden temin edeceğim.Neyse konuyu baya bi uzattım artık aranızdayım eğer mct ailesine benide alırsanız tabii :rendeer: bu arada Şirinevlerde oturuyorum bu çevredeki arkadaşlarla tanışmak isterim.
sevgilerle kalın, rüzgarınız bol olsun...