siyah motorlarada kırmızı serih hos durmuyor gercekten... arkadaslar ben önceki sayfalarda motorun ön dislisinin degiştirilerek daha fazla hız yaptıgını devir sayısının arttıgını okumustum bu konu hakkında tekrar bilgi verebilecek arkadas var mı?
varsda motora faydası nedir yaptırmamızı tavsiye eder mi_?
evet arkadaşlar motorumun fotolari bunlar biraz kalitesiz kusura bakmayın...ama hala 110 u geçemedim tek kişi
rampa aşaga bile hala 110 , 4 le 5. vites arasında pek fark yok.. derdime çare lütfen..
Dostum, güzel olmuş kromajlı bantlar...
acaba depo ile öndeki kromajlı kapakların arasına da çekilebilir mi? Sadece bir fikir...
Güle güle kullan...
Bu arada ben 120 e kadar çıktım..çıktım ama inan hiç keyifli değil...ale:
Hem bu motorlar o kadar da ne bileyim güvenli değil ki...
Bence 70-80...en güzeli derim ...yine de sen bilirsin...
Selamlar..sevgiler...
arkadaslar motorlarinizda titresim kaç km.den sonra basliyo ne durumda rahatsizlik veriyo ?
benim motor 80-90 dana sonra başlıyo titreşime
bu zincir çok tıkırdıyor ne yapacağımı şaşırdım. muhafazaya vurup duruyor. ben sıkıyorum o inatla yine gevşiyor ve o tık tık tık beni çıldırtıyor. önerisi olan varmı. veya bi çözüm bulan?
arkadaşlar aynaları ddeğiştiricem her çukura girdiğimde hemen biri yukaru bir aşağı dönüyo deli etti beni önereceğiz bir ayna varmı
arkadaslar motorlarinizda titresim kaç km.den sonra basliyo ne durumda rahatsizlik veriyo ?
çifti 80 ytl ye sirkecide aynanın arkasındaki metal yüzeyde sarı kartal kabartmalı ayna görmüştüm ve çok şık duracağına eminim:cat:
![]()
![]()
evet arkadaşlar motorumun fotolari bunlar biraz kalitesiz kusura bakmayın...ama hala 110 u geçemedim tek kişi
2500km de aldım şuanda 2700
yaptıklarım
* bosch marka bujileri vardı ngk ile değiştirdim
* 2500 de yağ değişti
*dün karbüratör ve ateşleme ayarları yapıldı
*yedek depoda sorun var ana depo haricinde gitmiyor.
rampa aşaga bile hala 110 , 4 le 5. vites arasında pek fark yok.. derdime çare lütfen..