http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5541 
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Evet arkadaşlar çalışmayan Km sayacının aparatı ve rulman değişimi için ön tekeri söktüm bugün. İşlem düşündüğümden çok daha basit oldu. Kriko gerçekten çok işe yaradı. Ayrıca arka teker için de kullanabileceğim galiba. İşte resimler:
Tam iki egzos borusunun arasında krikonun oturacağı, kaymayacağı güzel bir yer var
Krikonun boşluğunu aldıktan sonra ayaklığın altına tuğlamızı koyuyoruz ve diğer taraftan krikoyu kaldırıyoruz
Daha da yükselebilir ama tekeri sökmeme gerek kalmadı, Rulmanlar sağlam gözüküyor. Kıtır kıtır gelen ses fren diskinin yamukluğundan imiş
Bu ise çalışmayan Km sayacının aparatı
Değiştirdikten sonra
Bu parçanın tırnaklarının oturduğu bir yer yok. Aslında sağlam ama heralde pul gibi bir parçayı takmayı unutmuşlar ve mecbur değiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Evet arkadaşlar çalışmayan Km sayacının aparatı ve rulman değişimi için ön tekeri söktüm bugün. İşlem düşündüğümden çok daha basit oldu. Kriko gerçekten çok işe yaradı. Ayrıca arka teker için de kullanabileceğim galiba. İşte resimler: