Özgür1980' Alıntı:arkadaşlar selamlar 3gün önce benimde 2tane jant telim koptu servise götürdm telleri kalınlaştırmak için servis bana aynı tellerden verdi şu kalın tel muhabbeti varya traş arkadaşlar telin 3\1ni kalınlaştırmışlar ya bu adamlar beni deli edecek arkadaşlar gittim piyasadan kalınlarını buldum arka dişlinin küçüğünü buldum üstelik hepsine topu topu 21,5ytl ödedim jant kale gibi oldu ayrıca dişliyi ufalttığım için vites araları uzadı artık daha düşük devirlerde hız kazandığım için vibrasyon problemide kalmadı zincir sesine gelince arkadaşlar zincir spreyi ile güzelce yağlayın bu işlemden sonra 2-3gün motora binmeyin sonrasında ses falan kalmıyor....
malcomx' Alıntı:Arkadaşlar bende motoru satıyorum bilginiz olsun daha kullanmak nasip olmadı aldığım gibi duruyor
Marka: Mondial
Model: Mct-250
KM: 40
Renk: siyah
Fiyat: 2800 YTL
Açıklama: 06-04-200 Trafik çıkışlıdır,Servis Bakımlı
İl/İlçe: İstanbul / Göztepe
İletişim: 05388187144
...![]()
voldemort' Alıntı:idris kardeşim ben alıcıyım benım zatım yok ama cok temıs bakılmıs 2500 km de 2006 model mavi bir 151rs m var. kumanda (alrm+calıstırma) özel yapım paspas, ufak tefek ekıpmanlarım var ortalama her 600-700 km de yag degısımı yapıldı ve bujim hata vermemesıne ragmen yenı degıstı.ıkı kısı 120 km hıza ulastım rodajına cok dıkkat ettım ve tamemen kontrollu kullandım. ilgilenirsen bakalım ve ustune ne kadar verecegımı konusalım. [email protected] 05357776225
kardeş güzel fikir valla ama motorun çekişi düsmüstür diye tahmin ediyorum bana çekişle ilgili bir bilgi verirsen sevinirim keyifli şürüşlerÖzgür1980' Alıntı:arkadaşlar dişliyi ve telleri cankayada motorcu HAYRİ var yedek parcacı oradan bulabilirsiniz