brs' Alıntı:
sagol Journeyman_35... haklısın rahat rahat binmek yerine polislerden kaca kaca diken ustunde olayın keyfini kaçırmak benimde tercihim deil ama yaz için kurdugum hayalerde ucup gitmiş oluyo

cok can sıkıcı bi durum.. Acaba bu 8 temmuzdaki sınava girebilmenin herhangi bi yolu var mıdır, hani burası türkiye yaa..

bu konuda yardım edebilecek bi arkadas var mı aranızda.. ıkına sıkıla da olsa bu soruyu sormak istedim, bi ümit.. gercekten cok istiyorum motoru alıp gitmeyi.. hepinize keyifli sürüşler. Bu arada ben barış, istanbulda oturuyorum, üniversite 3.sınıf öğrencisiyim..
Ben böyle sistemi kınıyorum arkadaşlar....
Koca yaz geçti, bi sürü adam ehliyetsiz otobüs, araba ve motor kullandı ne zamandır...nasıl bi mantıktır bu ya...
Bi de yok ÖSS girdi diye bir hafta da oradan geçirdiler....
Ne diyeyim....yuh...koca bir yuh....
Walla Barış, bizim kursta son tarih evraklar için 20.06 dediler ...bugün de sağlık raporunu çıkarttım daha yeni...
Zorla bakalım...dene şansını...
Denemeden bilemez, istemeden alamazsın ...
Bol şans....
NOT: bu yaz geçecek diye üzülme...ben 35 yaşında motor sahibi oldum..tam 3 koca yıl eşimi ikna etmeye uğraştım...
Hiçbirşey için geç değildir...unutma...sen sadece sağlığına dikkat et....hem mental hem de fiziksel...
Sen olmazsan, ne motor olur, ne keyif olur, ne yaz olur, ne kış olur...bence bi düşün bu dediklerimi....
benkaan' Alıntı:
evet egzoz garanti dışı oldu ama bu sese değer :cherry:
Ya usta ...
Teyp, meyp, dijital recorder, telefon ....bişi ile bi 10 sn kaydediversen şu sesi...:queen: :queen:
Gogo...doktorcum, sana da aynı zamanda lafım....yaw hadi artık....:bounce: