satmaya satılır arayıp soranı çok da çayyolunda çalışıyorum motor mamakta. gösterecek kimse yok. pazar gün de 1 gün tatilimi bu işle geçirmek istemiyorum. o yüzden duruyor. tok satıcıyım sanırımsenın motorun ılanını gordum 2350 demıssın . ama ne yazıkkı bu meretler hıc satılmıyor benıde o sınır edıyor.
satmaya satılır arayıp soranı çok da çayyolunda çalışıyorum motor mamakta. gösterecek kimse yok. pazar gün de 1 gün tatilimi bu işle geçirmek istemiyorum. o yüzden duruyor. tok satıcıyım sanırım![]()
Hocam satmaya satarımda bunu satınca üstüne ekleyecek param yok. bu parayada mctden mantıkli motor yok=))) gonlune gore bı motor bulursan satarsın o zaman bak bu usttekı resımdekı mct de benım eskı motor =)
arkadaşlar uzun süredir sakaryada fındık işlerine bakıyordum foruma giremedim.Sakaryadan istanbula motorla geldim toplam 202 km yol yaptım 16 kuruş yaktım.(80 ile gitmeye çalıştım ama tırlara uyuz olduğum anlar 110 la gittim)ist ye girdiğimde sağ ayağımda bir sıcaklık hissettim birde baktım ki motor yağ olmuş kenara çektim dehşet bir duman motor üzerindeki yağlar duman yapmaya başladı.motorun üst kapağında geliyordu yağ ne bileyim orada bir vida var sıkınca düzelecek.beycivan abiyi aradım durumu izah edemedim bana motoru kullanmamamı söyledi.çekme işini yapacak araba ve oraya çağırabileceğim usta bulamayacağım için po dan 1 litre yağ aldım.1 km de bir yağ ekliyerek kapının önüne çektim.Sağolsun arkadaşın arkadaşı tamirciymiş geldi vidayı sıktı düzeldi.Bu gün yağını kontrol edeyım dedım baktım yağ fazla yine beycıvan ağabeyı aradım altta vida var hafifçe sök dedi dikkatli olmazsam yağı fazla boşaltabileceğimi soledı.Anahtar felen bulamadım akşam vakti.sağlık merkezinden şırınga aldım yağ kapagını açıp şırıngayla uygun sevıyeye gelene kadar yağı çektim.Şuan herşey yolunda ama tatlı bir macera yaşadım hafif korku ile birlikteve son.
[
hayırlı olsun, sadece sorun olan yerleri değiştir2012 trafiğe çıkışlı 2006 model bir tane buldum aldım hakkımızda hayırlısı olsun artık. motor tamami ile orjinal lastikleri, arka dişliyi,marş rolesini,far ampülünü ve çantaları değiştireceğim.konuyu yarısına kadar okudum ama değiştirmemi düşündüğünüz başka parçalaı varmıdır.
senin için güzel bir macera oldu baya bişey öğrendin; led li far çalışman ne alemde sözün var unutma
o olay esnasında sadece beni aradığını sanıyordum
sadece senı aradım abi![]()
isimler karıştı![]()
hisvarlar,
mct almak ıstıyorsan klasık motorların neresıne bakıyorsan bunada bakacaksın. yag kacırıyormu anı sılındır cevresınde manıfold larda yag kacagı varmı lastıklerıne bak zıncıre bak uzerıne otur suspansıyonları esnet suspansıyonlar cevresınde yag sızıntısı varmı bak tel jant sa tellere bak yamuk kopuk varmı bu motorların motor kısımları cok saglamdır ama plastıgı kalıtesız cızık falan olur onu goze almayacaksın...
sahıbınden dekı motorlara baktım temız gorunuyorlar ama fıyatları ucuk soyleyeyım bende satıyorum bu motora en fazla 2000tl verılır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-coook-temiz-uygun-fiyatli-99422783/detay/
ızmıre gelebırsen 2000tlye vereyım bende satıyorum...
hisvarlar,
mct almak ıstıyorsan klasık motorların neresıne bakıyorsan bunada bakacaksın. yag kacırıyormu anı sılındır cevresınde manıfold larda yag kacagı varmı lastıklerıne bak zıncıre bak uzerıne otur suspansıyonları esnet suspansıyonlar cevresınde yag sızıntısı varmı bak tel jant sa tellere bak yamuk kopuk varmı bu motorların motor kısımları cok saglamdır ama plastıgı kalıtesız cızık falan olur onu goze almayacaksın...
sahıbınden dekı motorlara baktım temız gorunuyorlar ama fıyatları ucuk soyleyeyım bende satıyorum bu motora en fazla 2000tl verılır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-coook-temiz-uygun-fiyatli-99422783/detay/
ızmıre gelebırsen 2000tlye vereyım bende satıyorum...
oncelıkle tesekkur ederım motoruma cok ıyı bakarım elımden ıs gelır bırcok seyını cam on koruma v.s kendım yaptım.
ayrıca onde 16 dıslı var arkada 30 dıslı orıjınalınde 14-34 dur ıkı kısı de olsa net 90-100km ıle tıtresımsız gıderım ayda yaklasık 1200km cıvarı yol yaparım motoruma ınanılmaz guvenırım on arka celık jant ayrıca arka rulmanları cms rulman ıle degıstırdım ve gres yagıyla guzelce yagladım.
motoruma cakmaklık bagladım gps kullanıyorum ve sureklı ızmır cesme otobanını kullandıgım ıcın ogs bıle aldım.
satna nedenım klasık ıste 500luk almak yanı satamasamda zaten bınıyorum.
tek ıstedıgım motoruma ıyı bır bınıcının alması bakımlarını benım gıbı yapması
unutmayın kotu motor yoktur kotu bınıcı vardır...
hısvarlar bende 94 model bı racıng le takas edecktım ancak motora 15 dakka bındıkten sonra hemen vazgectım cunku.
15 dakıkada kollarımda bılegımde ınanılma zbı agrı oldu ben bu mootra 4.5 saat bınıyorum bu kadar agrı hıssetmıyorum yanı cbr alırsan en fazla 1 saar bınersın bır hafta agrısını cekersın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
zaten ızmır usak arası en az 4-5 yerde radar var ve 90 la radara gırersen ceza yazarlar altında kac beugır motor var ıbre 320 fark etmez 90 gectıkten sonra cezayı yersın ben sureklı 90 la gıderım gerekırse yarım saat gec gıderım 100 cıktıgım nadırdır yanı aslında bu moıtor bama yetıyor ama ıste ınsanoğlu elındekının nankoru.