Hoşgeldin..
Arkadaşlar , km 1800....devam devam....
Castrol Go motor yağı ile vitesler daha bi güzel geçer oldu...bilginize...bundan sonra bir de Agip deneyeceğim..onu da önerdiler ...yorumlarımı yazarım...
Sıcak İzmir de bu aralar coştu..dün 37 dereceydi ve ben acil olarak Manisa - İzmir yapmak zorunda kaldım...kaskın tepesinde yumurta pişmek üzereydi...
Zorda kalmadıkça lütfen öğlen güneş tepedeyken trafiğe çıkmayın...
Çok yoruluyorsunuz ve dikkatiniz dağılıyor...benden tavsiye...
magpie' Alıntı:
Üç hafta önce siyah bir Mct sahibi oldum. Ama formu daha önceden takip ediyordum. İş yoğunluğu yüzünden ancak merhaba diyebildim. tüm arkadaşlara kazasız, arızasız, keyifli sürüşler dilerim.
Dostum, siyah güzeldir bizim makinelerde
kazasız belasız güzel sürüşler dilerim...tekrar hoşgeldin...
tekno' Alıntı:
Selam
Araştırmadım ancak iyi bir ön amortisör problemini çözer.Bana sen neden yapmıyorsun diyeceksin ama bu motor için söz konusu hızlar riskli.
Hoşçakal
%100000000 haklısın abi...
Kesinlikle bu motorun konforlu sürüşü 70-80....
Gerisi gerçekten keyifli diil..sadece acil durumlarda ya da sollamalarda hız yapıyorum...
Tifosi12' Alıntı:
herkese selam, ist/bostancıda oturuyorum,, bende 1 ay önce aldım motorumu, göztepedi moto-rs in ustasından aldım, aldıktan sonra sadece buji değiştim, bu topicteki bütün yazıları okudum, bende alet takımı yok onu acilen temin etmem lazım,, bide süper modifikasyon yapmışsınız, sevpa yla konuştum koruma demiri taktıracam ancak sizden geniş tabanlı ayaklık ve depo boyama veya stickerlarını nerden bulabileceğim konusunda yardım istiyorum..
Merhaba...sorduğun soruların cevapları var ama topicde..okudum demişsin ama :wiinkk:
Depo boyama hususunda, senin İst da daha fazla şansın olabilir...
Genelde ; sanatkar ve usta döğmeci arkadaşların hemen hepsi airbrush çalışmaları yapıyor ve gerçekten muhteşem yapıyorlar...
Arzu edersen İzmir den isim verebilirim ama sana uzak biraz....