kardeşim internet sitelerinden bak parçalara özel şirketlerden bayi sorununu bende yaşadım en sonunda siparişi iptal ettirip motor parçacılarından ve internet sitelerinden çok daha kolay temin ettim. mesela benzin müşürünü 2 3 ay bekledim gelmedi iptal ettirdin şahin motorsikletten sipariş ettim 3 günde geldi. hem bu şekilde çogu zaman bayi fiyatından çok daha ucuza geliyo. bak mesela geçen böyle bi ilan gözüme çarptıhttp://www.sahibinden.com/yedek-parca-motosiklet?query_text=mct&viewType=List&pagingOffset=60 http://www.sahibinden.com/yedek-parca-motosiklet?query_text=mct&viewType=List bak osmaniyedeki adamı bi ara adam da her parçası vardı vergi borcundan dolayı trfikten men olan motoru parçalamış. Siteleri araştırırsan çok daha iyi şeyler bulabilirsin. keşke kış sezonunu parça araştırması ile geçirseydin. bak bana arka lastik lazıdı bu adamı aradım jant+lastik+göbek+kampana tamamına 50 tl demişti ben sınavlar bitin gidiyim alıyım diyene kadar satılmış. bu tür durumlarda piyasayı sürekli takip etmelisin.Arkadaşlar merhaba;
ben kocaeliden katılıyorum aranıza 2011 haziranında bir mct aldım aynı yılın eylülündede talihsiz bir olaydan arkadaşım mctyi ön taraftan bir duran otomobile carpması sonucunda on maşa katalizatör hortumlar camurluk ve cant cemberinde hasar meydana geldi araya kış girdi diye motoru kızaga cektim sezan başında martta motorun parçalarının siparşini verdim 1 aydın salı gelcek cumartesi gelecek diye gün atlatılıyorum bu yedek parça sıkıntısı ne zamandır var ve bu sürekli bir halde seyreder mi? mct benim ilk motorum zaten içim bi tuhaf onu öle gördükçe bide bu tip olaylar yüzünden yaptıramıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim daha motorum 3500' de kocaelide mondialde bir sıkıntı var gibi duruyor.
??????????????bende almayı düşünüyorum, şuan bir racer 200 var o olmazsa mondial 250 mct alacağım.
ben çocuk olmadan evvel eşimle gezmedik yer bırakmıyorduk en çok gece uzun yolculuğu çok seviyorduk gece 11 12 gibi istanbula gidip gündüz dönüyorduk o gezilerden çok keyif almışımdır. Valla Cem çıkın gelin kardeşim altınızda taş gibi motor var o yollar bana mısın demez yani motor her türlü gider.Bu arada hava ayar vidası karbüratörün sağ ve sol altında eğilince göreceksin yanlız o vidayı fazla gevşetip sıkma çünkü karbüratör aliminyum malzeme çabuk yalama olur vida yerinde durmaz.bujide aynıdır motor sıcakken asla sökmeyin yeri soğudukça her seferinde bujiye bol gelir silindir kapak değiştirmek zorunda kalırsın.motor sıcakken yapılacak tek işlem yağ değişimidir. Açık hava filtresi olayı mct lerde ramzeye göre biraz uğraştırıyor ama çıkan sese deyer yani. mavi prens anladığım kadarıyla sende bir memurluk durumu var motordan ayrı kalmak zor oluyor dediğin gibi.300 cc ye çıkarmak için her silindir yuvasına 150 lik kol ve piston indirmen lazım.senin işin tornacıda tamirci 1 takım seyhan 150 piston sekman takımını içine koyacak sübaplarını sıkıcak sana verecek. ama her ustanın işi değil zaten gittiğinde ne gerek var ne hızda farkeder ne güçte diyecektir. Oysa 50 cc lik mobiletler 2 kişi taşıyor hiç onu düşünmezler.herkese hayırlı akşamlar bu konuda detay istersen yazarsın yardımcı olurum.
Evet doğma büyüme kayseri merkez ama köken felahiye ilçesi. şu anda da hatay iskenderun elektronik okuyorum. BURDA MOTOR VE YEDEK PARÇA ÇOK EĞER Bİ İHTİYACINIZ OLURSA 10 06 2012 KADAR YARDIMCI OLABİLİRİM. Irmak pazarı falan da burdaFatih kardeşim yorumların için teşekkür ederim.Bu arada memleket kayseri mi? Eğer öyleyse hemşehri çıkıcaz seninle
Cem kardeşim babanı aradığm akşam dışarı çıkmışsın( deşifre edeyim seni) Daha sonra senin teli de aradım ama motorda olma ihtimaline karşı dikkatini dağıtmayım diye çok çaldırmadım. Modifiyelerini çok beğendim kardeşim. Askere gideceğim Ağustosta gitmeseydim düşünebilirdim ben de. Motor yatmasın diye satacağım.
Herkese saygılar, kazasız sürüşler....
ayıpsın gece gündüz fark etmez. numaramı yukarda yazdım zaten face de fatih383838 yaz çıkar ordan da ekle.Fatih kardeşim ben de çayıralan lıyım hemşehri çıktıkBir ihtiyaç olursa rahatsız ederim kardeşim.