Ben de yedek parcacılara soracağım hocam. Musuluğun fotoğrafında görülen diğer parçaya yani T borusu da gerekli midir?
hocam t borusu gerekli çünkü depodan ıkı tane cıkıs var bırı ana depo bırı de yedek depo t borusu ıkısını bırlestırıyor
orjınaldekı sıstemde yedek ve ana depo ayrı ayrı acılıyor ama bu sıstemde yedek ve ana depo ayrımı yok o yuzden dıkkatlı olmalısınız benzın bıttımı kalabılırsınız yolda
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------
hocam t borusu gerekli çünkü depodan ıkı tane cıkıs var bırı ana depo bırı de yedek depo t borusu ıkısını bırlestırıyor
orjınaldekı sıstemde yedek ve ana depo ayrı ayrı acılıyor ama bu sıstemde yedek ve ana depo ayrımı yok o yuzden dıkkatlı olmalısınız benzın bıttımı kalabılırsınız yolda
arkadaslar malesef uygularken resım cekmeyı akıl edemedım ama su sekılde tarif edeyım

bensın deposunun altında yedek ve ana depo benzın cıkısları bulunmaktadır bu cıkıslara bırer boru takıp o boruları t de bırlestırıyoruz t den sonra bıraz daha boru verip musluga entegre edıyorz musluktan bıraz daha boru verıp benzın fıltresı ve son bır boru daha ekleyıp karburatöre verıyoz monte edecegınız yerı de dusunup boru mesafelerını guzelce ayarlayınız
not olarak sunu söylemelıyım önemlı dır yedek ve ana depodan benzın sureklı gelecegı ıcın yedek ve ana depo ayrımı kalmıyor ıkısındende benzın gelıyor benzın bıtınce yolda kalabılırnız ona göre bırde muslukların uclarına benzın hortumunu takmak ıcın aparat da ısteyınız resımde hortum ıcın aparatlar takılmıs durumda herkeze kolay gelsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------
yedek ve ana depom ayrı ayrı calıssın dersenız ıkı tane musluk ve bır tane t ıle yedek ve ana depoyu dıledıgınızz gıbı kontrol edebılırsınız ıkısı aynı anda yada tek tek cunku arkadaslar yedek benzın deposunda sureklı sırkulasyon olacagından depo dıbıne çökuntu az olacaktır hep taze benzın kalacaktır buradakı sıstemı monte ederken benzın deposunun cıkıslarından sonra bırer musluk baglayarak muslukları da t de bırlestırıyoruz örnegın ana depo acık yedek kapalı olabılecek musluklara orjınal benzın muslugunun bulundugu yerden bır levha uzatarak o levhanın uzerıne muslukları monte edebılırsınız levha asagıdan montelı olacak muslukları yerlestırmek ıcın matkapla levhayı delıp plastık kelepcelerle yada tell yardımıyla muslukların vana kısımları ön tarfta kalacak
eger nıkelaj bır ınce levha bulup muslukların vanalarını ön tarftan cıkartabılırsek estetık acıdan musluklar görunmez sadece vanalar görunur vanaları da boyayabılırsınız seffaf borular yerıne sıyah benzın hortumu da secebılırsınız seffaf benzın hoprtumları bır sure sonra sararıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------

su sekılde monte etmedım serbest bıraktım eskı vananın oldugu yere bır aparat takıp muslugu sabıtlemek mumkun ıolur dıye dusunuyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------
son resımde montelı halınde ben yedek ve ana depo ayrımı olmaksızın monte ettım benzın deposundan cıkıslardan sonra t var o te den sonra gelen boru asagı saga dogru onde görunuyor yıne oradan sonra musluk var musluktan sonra sol arkaya dogru gıdıyor ve benzın fıltresı var fıltreden sonra dırek karburatöre baglı umarım ıyıce netlesmıstır ve benzın muslugu konusu bu sekılde yapılırsa bır daha da sorun cıkartamaz herkeze kolay gelsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------

cuma gunu motorumu sattım 2150 tl ye ıcım gıttı maddı problemlerden dolayı mondıal kn 150 aldım temız 1100 tl ye temız bır sey daha oncedende kullanmıstım sanırım bır sure onunla ıdare edecegım