çalıştırdık arkadaşlar sağolun müşürü iptal ettik
müşürü iptal ettik derken vites müşürünü mü iptal ettiniz.?
eğer öyleyse vitesin boşta olduğunu gösteren ışık yanmaz.bu da sıkıntılı bi durum.
çalıştırdık arkadaşlar sağolun müşürü iptal ettik
Havaların daha soguk olacagını sanmıyorum gerek yok haftada bir çalıştır yeter. Motorun üzerine taktığında yarım saat kadar çalıştırdıysan o akü kendine iyice geldi haftada birde çalıştır 10 15 dak çalışsın bişey olmaz. Ama soguk havalarda akü marş süresinin kısıtlı oldugunu göz önünde bulundurarak marşa basmadan 2 3 dak önce bezini aç karbüratöre benzin gittigine emin ol 2 3 kere jikleyi pompala bas marşa 1 2 saniye marşa basılı tut arkasından çek jikleyi. çalıştıktan sonra gaz verme 1 dak kadar jikle de çalıştıktan sonra rölantiyi birazcık aç jikleyi bırak. Ankarada kayseri gibi soguk yer kış aylarında rölanti normalin üstünde olmasında yarar var.arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı 2.sefer 4 saat süreyle aküyü şarj edip motora takıp marşa basmam ile motor tek marşta aldı. Dediğiniz gibi motoru uzun süre çalıştırmıyordum belki bundan sonra ankarada havalar iyi olursa haftada 1 gün çalıştırırım bu durumda size sormak istediğim aküyü motordan sökeyimmi yoksa dursunmu teşekkürler
yok ayaklık müşürünü iptal ettik koltuk altında iki kabloyu kısa devre yaparak yağmurda biraz gezmiş sorun o yüzden olmuşmüşürü iptal ettik derken vites müşürünü mü iptal ettiniz.?
eğer öyleyse vitesin boşta olduğunu gösteren ışık yanmaz.bu da sıkıntılı bi durum.
bende çarşamba günü gidecem motorumu özledim kaç aydır yatıyo sizler burda bugun motoruma şunu yaptım bunu yaptım dedikçe benim zoruma gidiyo uzaktayım motorumdanteşekkür ederim fatih kardeş geçen hafta kayserideydik kızılay kan merkezinin denetiminde gelmiştim
selam arkadaşlar,
birşey sorucam benzin müşürü arızalıydı yenisi aldım taktım ama yine çalışmıyor.İlk kuru halde taktım ondada çalışmadı, yeni müşürde arızalı sanırım fikri olan varmı![]()
slm
arkadaşlar kontağı kapattığım zaman far ve göstergelerdeki elektirik kesiliyor fakat motor stop etmiyor. kontaktan giden kablolardan biri boşta muhtemelen sorun bu yüzden. ama neyi nereye bağlayacağımı bilemiyorum... kontak soketinin fotosunu eklebilirseniz sevinirim. tşk..
O zaman sanırsam gene müşür. Yada müşür sokte tam oturmuyor felan da olabilir. soketi bir oknrol et temizle fişleri metalleri olmazsa müşürü tekrar değiştir gerekirse parçacının orda tekrar deneyerek al hemen.soketten tornavidayla kısa devre yapınca gösterge ışığı yanıyor ama![]()
help me...![]()
hocam normalde o kadar az olmaması lazım motor sogukken bir ölç derim motor dik konumda iken ne fazla nede az olsun yag duruma göre ılave edın yagın az olması sıkıntı dogurur ben yag degıımı yaparken pet sıseyle benzın döküp yag yerınden çalıstırıp bır ıkı gaz verıp bosalttım aynı ıslemı ıkı kere yaptım sonra yagı basallttım yag cok kırlenmıstı ılk aldıgımda sonra bor ılave yaptım borun katkısını da fazlasıyla gördumarkadaşlar kafama takıldı,
motorun yağını değiştirdim, usta (mondial servis) 1,35 lt yağ koydu, yağ çubuğuna baktım az gibi geldi, ???
bizim motorlar kaç lt yağ alıyor...
Merhabalar, ben de 2006 model 250 mct'ye sahibim. Hava şartlarından dolayı 3 ay çalıştırmadım. BundN 1 hafta önce çalıştırmayı denedim ama tabiki akü bitmişti. Vurdurmayı denedik, 1 saat uğraştık yine de olmadı. Bu hafta arabadan takviye ile çalıştırmayı denedim.
Marş basıyor (hem de güçlü) ama motor bir türlü çalışmıyor. Benzin de dolu. Şimdi sorum şu: geçen hafta motoru boğmuş olsam etkisi bu kadar sürer mi? Yani bujiler bir şekilde nemli kalmış olabilir mi? İkinci sorum ise, motor 3 ay yatarsa hangi parçalar arızalanabilir? Neleri kontrol etmeliyim?