_play_06 kardeşim hayırlı olsun yanlış mı görüyorum gt 250 r almışsın galiba.
Tarzın değişmiş...
Tarzın değişmiş...
Yedek depoyu kapamak için benzin vanası okunun aşağıya mı bakması gerekiyordu? Yolda kalmayayım diye kafaya taktım. Gerçi benzin göstergesi yanmaya başlayınca direk benzinlik aramaya başlıyorum çok da sorun olacağını sanmıyorum ama yine de kapalı dursun yedek. Hatırlatabilirseniz sevinirim.
Walla benzin göstergesi diyorsun nasıl bir gösterge taktırdın? Neyin göstergesi uydu bizimle paylaşırsan sevinirim.Yedek depoyu kapamak için benzin vanası okunun aşağıya mı bakması gerekiyordu? Yolda kalmayayım diye kafaya taktım. Gerçi benzin göstergesi yanmaya başlayınca direk benzinlik aramaya başlıyorum çok da sorun olacağını sanmıyorum ama yine de kapalı dursun yedek. Hatırlatabilirseniz sevinirim.
Anthypathy kardeşim ben haziranda yaptırdım muayeneyi. Alındığı günden beri hiç yapılmamıştı. Ankara ivedikte yaptırdım muayeneyi motoru çalıştırdım farlara bakıp ruhsatı geri verdiler bana. Hareket bile ettirmedim motoru.Ondan mühimi benim motorsikletin muhayenesi geldi acaba aranızda hiç muhayeneye giden oldu mu?
Neler istiyolar hazırlıklı gidimde git gel yapmim bari
hocam benzin muslugunu orjınal alırsanız altı ay sonra yıne aynısı olacak plastık kırılıyor hemen ıcerısı zayıf ben 13 tl ye ömürlük sistem yaptım bursadan parçacılardan aldım geriye dogru gıdın son sayfadan cıkacaktır resımlerı normal araba parçacılarından temın edebılırsınısz ben oyle yaptım gayet dayanıklı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
sayda 454 te resımler var yedek ana depo ıcın t baglantısı bırdew musluk ıkı tarafına aparatlarıyla aldım 13 tl tuttu hepsı araba parçası hıdrolık hprtum falan satan yerden aldım