bu jan teli koparma olayı nasıl oluyor anlamıyorun 7200 de motoru aldım şu an 9400 de boyle bi sorunla karşılaşmadım sadece aldıgım da arkadan bi tane kopuk vardı oyle duruyor. 3 kişide bindim pati çeke çeke yol almayan yerlerden yokuşta çıktım ama böyle bi sorun olmadı.bana kalırsa tamamen mil ayarından çok sıkılı olursa kırar az sıkılı olursa kırar biri az biri çok sıkılı olursa birini taksan digeri kırılır. bana kalırsa jantı ve milleri sökün tur sayısını sayarak bütün milleri eşit turla sıkın. benim motor serviste bugün yarın çıkar çıktıgında bende milin bi tanesini söküp tur sayısını söyleyim. tabi bu benim tecrüben forumda benden daha daha iii bilenler var bence bu konuyu biz bir üst mahkemeye gönderelim
bu motor agırlıgı + uzerındekı ınsanın agırlıgı ve yolla alakalı bır kavram aslında ornegın agırlıgınız 95 - 105 kg arasında ıse
motorunuzun cantaları full dolu
arknızda takılı bır topcasenızde var ve dolu ıse
bırde arkanızda bırılerı oturuyor ıse
mahallenızde yolları cok bozuk ve sız her gun o cakıllı cukurlu yerlerden gecmek zorunda ısenız
ıster ıstemez tel kırmak kacınılmaz olacakdır
ne guzellıkdırkı benım basıma gelmedı ( gorunumu daha guzel olsun dıyerek celık jant takdım )
belkıde benımde tabırım yanlısdır yanlıssa afolla sadece tahmın yuruterek konuyu betımlemek ıstedım