Eyvallah, sağolasın...
Verdiğin ilanlara gelince... Acizane fikrim şudur ki ; eğer maddi durumun müsaitse, MCT ile uğraşma... Ben Regal Raptor'umu yeni satıp, bi süre işimi görsün diye MCT aldım fakat bu motor çok basit duruyor... Gidişi, duruşu, malzeme kalitesi, işçiliği çok zayıf... Regal Raptorla kıyas bile edilmez... İmkanın varsa, arada çok uçurum fiyat farkı da yok, bu segmentte sana tavsiyem regal raptor olur... Daha üzeri bi maddiyata GV250 alınır, onun üzerini zaten tartışmam... Ama bu grup içinde Regal Raptor, MCT'yi de Ramzey QM 250'yi de ezer geçer...
Dersen ki sen neden aldın o zaman ?... Ben, sıfır km motor alıcam ama bu yazın geçmesi gerek diye geçiş motoru için MCT aldım... MCT motorsiklet dünyasının tofaş Şahin'i diyorum ben... Fazla bi beklentin yoksa işini görür... Parçası bol, kendisi de parçası da ucuz... Durumun müsait değilse, geçici bi motor istiyorsan tamam alınır ama uzun süre kullanırım, yazın uzun yol yaparım, tatile giderim dersen bu motor olmaz derim...
Benim hiç bir markaya karşı düşmanlığım, karalama çalışmalarım yok, yanlış anlaşılmasın... Bana karşı çıkanlar mutlaka olacaktır... O arkadaşların bahsettiğim motorları kullanıp, karşılaştırmasını, ona göre tarafsız yorum yapmalarını dilerim...
Fikrimizi sordun diye söyledim yanlış anlaşılmasın... Benim fikrim bu şekilde... Umarım gönlüne göre bi motor bulur, kazasız, belasız kullanırsın...