Kardeşim,başımız sağolsun.Ne kadar üzüldüm,gencecik adam.Mekanı cennet olsun burada bize teknik konularda çok yardımcı olmuştu.Kendisine rahmet ailesinede başsağlığı diliyorum:cyclopsanMerhaba. Ben Özgür Süzen. Bu foruma üye olan Beycivan Süzen in kardeşiyim. Sevgili ağabeyim 21 mart 2011 günü saat 23:22 de geçirdiği kalp krizi sonunu hayatını kaybetmiştir. Ben ailesi bu acı kaybın taze üzüntüsünü yaşamaktayız. Kendisi bir gün önce bana bu foruma girmemi ve hasta olduğunu yazmamı istemişti çünkü üyelerin merak edebileceğini söylemişti ancak kısmet onun vefatını yazmak olucakmış. Sizlere son olarak selamlarını ve saygılarını iletmiş bu zamana dek arayıp soran mesaj atan kardeşlerimize selamlar iletmişti. Ancak ben zaman bulup yazamamıştım. Abim hayatı boyunca çok çalışmıştı. Motorsikllet onun aşkıydı. Bekar evinde motorunu odasına kadar sokar ona bakarak uyurdu. Motoru onun herşeyiydi. Her gün sayısız telefon ve mesajla abime ulaşıp yardım isteyenlere yardımcı olmaya çalışırdı. Şimdi ilk ve"son kez abimin sifresiyle giriyorum hepinize saygılar sunarım.haklarınızı helal edin arkadaşlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 ----------
Hoşgeldin.Bence bu kadar az km yapmış motoru o fiyata verirse al.Ama almadan bir ustaya götür eğer temizse kaçırma derim.Hayırlı olsun.Selam arkadaşlar,
bende 250MCT almayı düşünüyorum 1100 KM de siyah az kullanılmış bit motor 2350 fiyat yazmış fakat motorun muayenesi geçmiş 250 TL kadar muayene masrafı var yanında 2 kask 1de mont veriyor aküsü yeni değişmiş orjinalden ekstra birşeyi yok çelik jant vs. gibi fiyatı 1900e çeksek fazlamıdır nasıldır tavsiyeniz ne olur ?