tekno' Alıntı:
Teşekkür ederim,hafta sonu İzmir yağmurlu olacakmış.Artık uğraşabilirim motorla.
Sağol
Sevgili Journeymen_35
Sen söyledikten hemen sonra bende bakmıştım boyanacak yerlere ama motor sökülmeden çok uğraştıracak o iş.En büyük engel arka tekerlek gibi geldi bana.
Kırık bir boyacı bulup sormalı diyorum ben.Yağmur bitsin birkaç tanıdığım var 3.sitede konuşurum.
Hoşçakalın
:salut:
Yağmur nereden çıktı yaw şimdi....

ale:
Off ...neyse abi...yağmur mağmur, koca adam olduk , dikkat ederiz artık..kenardan sakin sulara girmeden....Manisalardan İzmire geldik sağanak yağmurun altında gerçi çok da keyifliydi ama deli oluyo insan sonra temizlerken...
Ben de tam İzmir ekürisi , keyif yapardık belki, sen, gogo, ben diye planlar yapıyodum abi be....
Sağlık olsun...
Abi, etek altı boya işi gerçekten deli işi ama bu topicde motor için deli olmayan adam sayısı da az gerçekten
Walla biraz yükseltebilsem işte şöyle servislerdeki gibi, göz hizasına getirsem saatlerce uğraşırım...bakalım...
Eh hadi artık yaw....
yarın öbür gün Raptorcu veya Keewayci kardeşlerde görürsünüz, sonra da hep beraber ağlarız ama
KKhakankk ve Faustxxx kardeşler....
Hadi bakalım sıra sizde..hftsonu da geldi...şunun imalatına dönük neler yapılabilir, maliyet nolur, kaç tane yaptırırsak kaça patlar?
Walla bu çift anten, Türk Bayrağı ve Flama yanyana, çok hoş durur...gittiğimiz yerde de herkes bize bakar...heyt be...
En büyük hayalim, ergenlik döneminden beri, hep bir Harleyim olsun, deposu da bayrak kırmızısı olsun, üzerinde de ay yıldız olsundu....
Ne güzel de olur....hey gidi hey...
Ben sabahın köründe Antalya ya uçuyorum kanatlı motorla

Cmts öğlen dönüyorum hayırlısı ile...yağarsa da yağsın hava abi gezeceğim inşallah benim eşek sıpası ile....
Hepinize selamlar, sevgiler, kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum görüşene kadar....