Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Journeyman_35' Alıntı:
Yaw Sevpa dakiler nasıl adamlar ben anlamadım, büyük markalar gitsin de azıcık servis nasıl olunur, müşteri odaklılık fln ne demektir, iyi bişey midir, bi öğrensinler...

İzmir dostlarım, Ayhan Bey de İzmir de kalbi kalanlardan...her türlü parça ve aksesuar temininde bulunabileceğini söyledi selamının yanında sizlere...

Hakanz, büyük dost, güzel adam, saol be..walla emeğin geçti bu aşamada çok...:)

Çok muhterem ulu insan, yüce varlık Journeyman kardeşim; ben bişi yapmadımki abi adamlar düzgün ben ne yapayım.:) Valla bende şaşıyorum. NE zaman arasam veya kime tavsiye ettiysem arasa canla başla ilgileniyorlar. Allah böyle ticaret yapanları arttırsın bu ülkede ne diyeyim, ticareti bırak çıkarları olmasa bile yardımcı oluyor Sevpacı dostlar.

Faustxx' Alıntı:
Doatlar bende bir kaç birşey buldum biraz acele oldu ama sizinle hemen paylaşmak istedim. flama konusunu bende araştırıyoru grafiker olamamın avantajı var pekçok bağlantı elimin altında yeterki birşeye ortak karar verelim sonra katkı olarak bende bir fiyat araştırması yaparım. bir an önce flamayı takasım var. bu arada 590 km oldu benim kerata bugün yağı değiştirip genel bir kontrol yaptıracam :) motorumun doğmasına 1410 km kaldı şimdilik birbirimizi tartıyoz tanımaya çalışıyoruz :)) galiba benim motor canlı yakında dile gelirse şaşmam karaşimşek gibi :))

hemen bulduğum bir iki şeyi size söyleyeyim.
ASFALT ŞÖVALYELERİ
YANIK TEKERLER
ÖZGÜR RUHLAR veya ÖZGÜRLÜK RUHU MCT
DÜNYA DURDUKCA, YAŞAYACAK RUH... MCT
ÖZGÜRLÜĞÜ YAŞAMA HAYALİ...
YOLLARA KÜKREYEN AŞK
ÖZGÜRLÜK MABEDİ
MCT MABETİ
RÜZGARIN NEFESİ.. MOTORUMUN SESİ... ASFALTTAKİ İZİM...
MOTORLU DON KİŞOT vya DON KİŞOTUN MOTORU
TEKERİM DÖNDÜKCE ÖZGÜRÜM
MARŞ BASTIKCA HAYKIRAN ÖZGÜRLÜK

Valla bende ortaya bir iki malzeme attım bunlardan belki bir yemek çıkar.
journeyman 35 dostum sen nedersin bir yemek çıkarabilirmiyiz hep beraberce.

Motorlu DOn Kişot çok matrak , güldürdün hocam akşam vakti, yaşa emi...
Walla biz biraz daha böyle ağır abi havasında ve tadında sloganlar bulduk ama ...bilemiyorum...daha bi böyle Tayfun TAlipoğlu makamında...ama seninkilerin arasında bi karışım geldi şimdi aklıma:

" Tekerlerimiz dönecek, sonuna kadar..."

Hic fena olmadı yaw....hem iddialı, hem de mesaj adamı gizemi var...

Hakanz, metemen, choppersile, gogo, techno, ve diğer arkadaşlar...

Ne diyosunuz ?

" Yolun gittiği yere kadar...." şu an 3 oyla birinci....

Journeyman_35' Alıntı:
Motorlu DOn Kişot çok matrak , güldürdün hocam akşam vakti, yaşa emi...
Walla biz biraz daha böyle ağır abi havasında ve tadında sloganlar bulduk ama ...bilemiyorum...daha bi böyle Tayfun TAlipoğlu makamında...ama seninkilerin arasında bi karışım geldi şimdi aklıma:

" Tekerlerimiz dönecek, sonuna kadar..."

Hic fena olmadı yaw....hem iddialı, hem de mesaj adamı gizemi var...

Ne diyosunuz ?

Benimde oyum yolun gittiği yere kadar

Sanırım 4 oldu.Bitsin artık bu iş.Bence çok uzadı.

Birde motorsiklet alarmı satan bir yer biliyormusunuz?İnternette bir çok yer var ama hepsi sonuçta aynı markayı satıyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hoşçakalın

tekno' Alıntı:
Benimde oyum yolun gittiği yere kadar

Sanırım 4 oldu.Bitsin artık bu iş.Bence çok uzadı.

Birde motorsiklet alarmı satan bir yer biliyormusunuz?İnternette bir çok yer var ama hepsi sonuçta aynı markayı satıyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hoşçakalın

Son hali bu şekilde...bu aşamadan sonrası artık imalat kısmı...
Güzel oldu walla...hadi yaptıralım şunu yaw...

Beyler Birkaç Değişiklik Nasil Olmuş

BEYLER BİRKAÇ DEĞİŞİKLİK NASIL OLMUŞ

scan100011pr.jpg

ati

arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar merhaba...
gidip getirdim bursadan motorumu.yine 330 km...yol fotoğraflarımı ekliycem bi ara.sisy bar'ı birer vida üste alarak çözdüm ben basit bir şekilde.şimdi daha rahat, 4-5 cm. daha yüksek ve heybetli durdu.hakanz kardeşim sende egsoz olayını sormuşsun.çok teknik bir şekilde olmasada tanıdık bir egsozcu abimle beraber boşalttık içini.önce susturucunun ağız kısmını(çevresini) bir tonavida ve çekiç yardımıyla kestik(konserve açar gibi:p )daha sonra içine yaklaşık 50-60 cm.uzunluğunda bir inşaat demiri sokup dairesel hareketlerle susturucuların 1 er tanesi kopartarak çıkarttık.içinde kalan susturucunun yanındaki ufak sac parçalarını bir telin ucunu kıvırarak içlerinden çıkarttık.ses değişti ama beni tatmin etmedi.diğerlerini de benzer şekilde(dipte kaldıkları için biraz zor oldu ama)çıkarttık.ve uzun inşaat demiriyle ortadaki deliklerinden diplerine kadar vurarak deldik.şimdi ses harika.ama egsozu tamamiyle servis dışı bıraktığını unutmayın!!!

bu arada neler olmuş ya bu başlıkta ben yokken:wiinkk: walla kutluyorum hepinizi flama falan:cat:

anten takmak isteyen arkadaşlar şunu unutmayın!ben yaklaşık 3-4 ay önce taktım anteni.arkadaşlar inip,binerlerken 2 kere kırdılar.dolayısıyle içim gitti.hafi
f bir goldwing havası yaratıyo motorda ama bence antensiz daha yakışıklı:cat:

Arkadaşlar lütfen resimleri 640x480 atın, hadi bilemediniz 800x600 olsun yoksa dağlara taşlara taşıyor scroll yaparak görüyorum resimleri:)

ati' Alıntı:
anten takmak isteyen arkadaşlar şunu unutmayın!ben yaklaşık 3-4 ay önce taktım anteni.arkadaşlar inip,binerlerken 2 kere kırdılar.dolayısıyle içim gitti.hafi
f bir goldwing havası yaratıyo motorda ama bence antensiz daha yakışıklı:cat:

aticim ben yaylı anten aldım. 50 tekme 8 uçan tekme yedi 165 derece yattı gene kalktı. Tavsiye ederim. İsteyene örnek resim yollarım. İşin en güzeli ise bu anten ne işe yarıyor diye eğilip teyp arayanları incelemek:)))
Ati 3 egzosçu baktı işin içinden çıkamadı hocam. Bi el at benim egzosada yahu:)

Yolun gittiği yere kadar diyorum bende zaten ben demişştim ama 5 oy oldu:)))) Journeyman bence logo yeterince sade ve bir o kadarda gösterişli ben beğendim

ati

hakanzcım aynı şaşırtıcı ve bir o kadarda hoş 'abi radyo mu var bunlarda?' sözlerine bende şahit oldum defalarca.benim ki de yaylıydı fakat kuzenlerim sağolsun eşşeğe binercesine atıyorlar ayaklarını arkaya doğru,2 kere de yayın 20-30 cm üstünden kırıldı.

'yolun gittiği yere kadar' sloganı hoş.destekliyorum:)

Journeyman_35' Alıntı:
Son hali bu şekilde...bu aşamadan sonrası artık imalat kısmı...
Güzel oldu walla...hadi yaptıralım şunu yaw...
favori slogana +1
logo da harika.

logo için naçizane bir öneri: müsait bir yere küçük de olsa bir ay yıldız konulabilir mi?

gogo' Alıntı:
Arkadaşlar,
Türkçe bir slogan bulmak bence flamanın hem daha anlaşılır olmasını sağlar hem de biz de dilimizin kaybına kendi çapımızda engel olmuş oluruz.

"rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım" nasıl?
yada "kaderimse çekerim, ferdiyse dinlerim" olabilir
yine olmadı derseniz "dillerdesin", "gözdesin", "canısı"

Arkadaşlar benim aklıma bir fikir daha geldi.
Sanırım herkes anten takmak istemeyecektir. Dolayısıyla bence bu güzel amblem sadece flama ile sınırlı kalmamalı.
Açıkçası ben benzin deposunun ön kesimindeki düz alana bu amblemin şööle kabartmalı ve jan janlı olanından yapıştırmak çok isterim. Sadece kanatlı kısmından olsa bile yeter.
Daha önce de bu sitede yazmıştım. O benzin deposunun güzelliğini kocaman mondial yazısı bozuyor diye. Dikkat ediyorum da pek çok kişi benimle benzer fikirde olmalı ki kimsenin motorunda benzinlikte göremiyorum o yazıyı herkes sökmüş.
Bu durumda da motorumuz ne idüğü belirsiz öksüz oğlan oldu.
Valla ben gerek amblem şeklini gerekse sloganı çok beğendim. Bunun uygun boyutlarda (fazla büyük olmamalı) benzin deposuna yapıştırılabilecek sticker ını yaptırabilirsek nefis olur bence...

fakir ama gururlu' Alıntı:
http://img199.imageshack.us/img199/9805/flama024twcopy9ck.jpg

bu sloganda ısrar ediyorum

Baba, komik adamsın vesselam...;)
Arzu edersen eğer, senin ufaklık için ortasını da YBR 125 diye değiştiirir göndeririim sana özel, istediğin renklerde...ne dersin...:)

Ama konuyu lütfen dağıtma ; olur mu ? espri tekrarlarsa niteliğini kaybediyor...

Selamlar, sevgiler...

Journeyman_35' Alıntı:

Ne diyosunuz ?

Benim oyumda '' YOLUN GİTTİĞİ YERE KADAR'' için...

Bu arada flama kendini aştı süper olmuş journey ellerine sağlık...

Journeyman

sayın abim yapmış olduğun logo süper slogan çok iyi benim oyum buna baba

metemen' Alıntı:
işte fotolar eski hali yeni hali karışık

kıskananlar çatlasın abicim

170420060019fe.jpg

170420060025pd.jpg

170420060079ki.jpg

sevgili metemen dostum ben dün çanakkaleyi talan ettim ama senin uğur yazan yere taktığın yapışkanlıdan bulamadım istanbulda arkadaşlarım var eğer nerden aldığını banasöyleyeblirsen çok sevinecem. dün yazıları söktüm yeri belli oldu arkadaştan senin aldığın yerden banada bir çift almasını rica edecem.
çok kıskandım kardeşim ne yapayım çatladım işte :mrgreen:

bu arada sevgili journeyman 35 dostum tamam senin slogan bencede çok güzel, sadece bir iki katkı yapayım demiştim :) ama teknonun dediği gibiyse yani 5 aydır sürüyorsa bu iş :) gerçekten uzun bir zamanmış. flama ve slogan işine bende seve seve destek veriyorum bşr an önce takalım filamalarımızı havalar güzelleşiyor valla.

ŞİMDİDEN HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN FLAMAMIZ.

ELİNE KOLUNA YÜREĞİNE SAĞLIK SEVGİLİ JOUNEYMEN 35.

işte ilk resmim dostlar işalah doğru yapmışımdır.resim kalitesi biraz düşük fotograf makinamın pillerini şarja takınca mecburen cep telefonu ile çektim kusura bakmayım şu çantaları bugün alıp takınca ki dün alacaktım alamadım zor bulunuyor burda malzeme daha doğrusu alternatifiniz az o yüzden çok dolanmak lazım :)

URL=http://img86.imageshack.us/my.php?image=ilkresim3rt.jpg]
ilkresim3rt.th.jpg
[/URL]

Son düzenleme:
sevgili metemen dostum ben dün çanakkaleyi talan ettim ama senin uğur yazan yere taktığın yapışkanlıdan bulamadım istanbulda arkadaşlarım var eğer nerden aldığını banasöyleyeblirsen çok sevinecem. dün yazıları söktüm yeri belli oldu arkadaştan senin aldığın yerden banada bir çift almasını rica edecem.
çok kıskandım kardeşim ne yapayım çatladım işte :mrgreen:

arkadaşım

bu tip stikırlat istanbulda

1-aksaray
2-taksim
3-sirkeci

semtlerinde buluınan oto aksesurcılarında satılıyor

arakende şöyle aranmalı ---abi sizde oto benzin deposunun kapağı için yapışkan varmı---

bu stikırlar kabarık şekilde ve metal renginde olup7 ila 15 ytl arasında değişiyor

çok çeşidide mevcut

ama sana tavsiyem çok fazla stikır yapıştırma benim gibi 2 yane tak tamam sonra motorun ağırlığı kalmıyor......

arkadaşım

bu tip stikırlat istanbulda

1-aksaray
2-taksim
3-sirkeci

semtlerinde buluınan oto aksesurcılarında satılıyor

arakende şöyle aranmalı ---abi sizde oto benzin deposunun kapağı için yapışkan varmı---

bu stikırlar kabarık şekilde ve metal renginde olup7 ila 15 ytl arasında değişiyor

çok çeşidide mevcut

ama sana tavsiyem çok fazla stikır yapıştırma benim gibi 2 yane tak tamam sonra motorun ağırlığı kalmıyor......[/QUOTE]

çok sağol metemen ben bugün söyleyeyim işallah bir 2 güne kadar elime gelir bende yapıştırır rahata çıkarım çatlamak kötü bir şey :)

arkadaşlar,

sağ çantanın kapağı kırıldı.istanbul için sizden ricam gittiğiniz servislerde elinde sadece bu kapaktan satan olursa haber verirseniz sevinirim..çünkü sadece çantayla satıyorlar..bu arada kapak zorlamaya gelmiyor aman dikkat..
çantanın rengi gri.ilginiz için teşekkürler..

Faustxx

ayıp ettin arkadaşım kıskananlar çatlasın derken mct cilere demedim diğer 250 cc muhalif gruplara dedim babo

filama işi ne oldu arkadaşlar huuuu....

bakın millet nasıl kanki olmuş adamı çatlatuyor huuu uyumayın

keeway cılar
106ck.jpg

burda dikkatinizi çeken bir şey varmı

barbie2ql.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar