metemen' Alıntı:
sevgili mct topici muadilleri sisibar işleme işi tamam içiniz kayacak valla
fotolar yarın inşallah
MOTO GP diyorum mct kullanıcıları
hayat hep tasarım değil arasıra sergide lazım
Baba, çok güzel laf yalnız...walla ne kadar şair, güzel sanatlar, tasarım, edebiyat ruhlu adam varsa hepsi bizde...gerisi hikaye
MOTOGP e ben gelemiyorum maalesef...Cuma ve Cmts iş icabı Antalya da olacağım...dolayısı ile mümkün görülmüyor...
Ama sen başta olmak üzere gidecek arkadaşlarımızın güzel fotoğraflarını bekliyor olacağım GP ile ilgili...
Ne güzel de benzin kokar şimdi orası....sıcak lastik....offff offf....
kafayı yiyeceğim walla bu motor yoluna...
Sabah Manisa ya götürdüm oğlumu....700 km e dayandı böylelikle...
5. vites, 70-80, Sabuncubeli yokuşu...keçi gibiydik keçi...tık yok ....
Yararlı tavsiyeleriniz sayesinde hep arkadaşlar...iyi yağ, iyi buji, iyi ayarlı zincir, ....titreşim olayı sanki biraz daha azaldı gibi...Benzin 110 YTL civarı...haberler böyle güzel...
Umarım hep böyle gider....
Sevgiler, selamlar....kazadan uzak, keyifli ve güvenli sürüşler herkese....
gogo' Alıntı:
YOLUN GİTTİĞİ YERE KADAR...
Bence çok güzel bu...Çok beğendim. Daha da iyisi aklıma gelmiyor.
Doktorcum selam...
Metin den sonra sağol sen ikinci oy kullanan oldun...
Şimdilik bu sloganımız önde gidiyor...
Koruma demirini unutmadım..aklımda...Antalya ya gitmeden de siparişi vereceğim dostum....hem yakışıklı hem de güvenli olacak bizim oğlanlar...
MONDIAL Hakkında ikiteker.org den alıntı...:
"Kendi mühendislerini Çin`deki motosiklet fabrikalarında görevlendiren Türk firmaları, en ufak cıvata ve somunu bile kontrol altında tutuyorlar. Bu titizlik kaliteyi de beraberinde getiriyor.
İSTANBUL- Motosiklet sektöründe geçtiğimiz sene yaptığı patlama ile bir anda dikkatleri üzerinde toplayan Uğur Mondial yetkilileri başarılarının sırrını makul fiyat, bol yedek parça, sık servis ve `üretimi bizzat kontrol altında tutmak` olarak açıkladılar. Uğur Mondial Grup Yurtiçi Satış Koordinatörü Erdoğan Ulaş, `Halk nazarında Çin mallarına karşı bir mesafe var. Eğer siz işinizi bilirseniz bu pazardan çok kaliteli ürünler alabilirsiniz. Biz bu işe bir yıllık bir fizibiliteden sonra girdik ve asla telefon siparişi vermedik. Şu anda Çin`de 20 mühendis arkadaşımız var bize yollanacak motorları titizlikle gözden geçiriyor, hiç bir tereddüte mahal bırakmıyorlar. Çin`de olmayan tek şey kalite kontrol, o açığı da biz fazlasıyla kapatıyoruz. Bu işi o kadar ciddiye alıyoruz ki Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Faysal Takmaklı bizzat ekibin başında bulunuyor` dedi.
Yerlisi seneye Sözlerine `Uğur Grubu sanayici bir geçmişten geliyor` diye devam eden Erdoğan Ulaş `Çin`deki arkadaşlarımız sadece kalite kontrol ile kalmıyor, motosiklet üretmenin felsefesini yakalıyorlar. Şu anda Nazilli`de 42 bin metrekare alana bir fabrika kuruyoruz, burada önce montaja başlayacak tedrici olarak yerli oranını yükselteceğiz. Bu sayede yüzlerce Türk gencine istihdam sağlayacak ve ciddi bir ihracat kapısı açacağız. Yönetim Kurulu Başkanımız Abidin Takmaklı bir motosiklet sanat okulu açabilmek için çalışıyor. Buradan yetişen çocuklar sektöre hız katacaklar` dedi.
İşin başı servis
Türkiye genelinde 560 yetkili servis ve 600`e yakın bayileri olduğunu açıklayan Erdoğan Ulaş, `2005 yılında 68 bin adetlik satış rakamıyla rekor kırdık. 2006 hedefimiz 200 bine ulaşmak ki, 155 bin aracın bağlantısını zaten şimdiden yaptık. Yıllardır dondurma makineleri, soğutucular, dondurucular ürettik sattık, Anadolu`nun dört bir yanında ve yurt dışında dostlarımız müşterilerimiz var, bize güvenenler hiç mahçup olmadılar. Düşünün henüz üretim yapmadan motosiklet ihracına (6 ülkeye) başladık, zira müşterilerimiz bizden aldıkları ürünün daha kaliteli olduğuna inanıyorlar` dedi.
> İrfan Özfatura > Enes Demiray