evet arkadaşlar şuan itibariyle ankaraya evime gelmiş bulunmaktayım
öncelikle olşan problemleri sayalım
1: sağ sinyal bozuldu
2: gece sürüşünde far sıkıntı yarattı
3: koltuk kesinlikle yumuşak süngerl değişilmeli ve bel desteği şart afedersiniz aralıksız 250km yoldan sonra indiğimde popomu yolda bıraktım sandım
4: bitti başkada sıkıntı olmadı:queen::cat:
olumlu yönlerine geçelim
1: mükemmel derece güçlü bir motor eğimden tam anlamam ama beypazarında hıdırlık tepesi denilen bir yere yanlış bir yoldan ve dik bir yoldan girdim 1. viteste zorlanmadan çktı
2: uzun yolda motor adeta akıyor 90km/saat hızda ayaklıklardaki titreşim dışında bir titreşim olmadı yokuş aşağı eğimlerde 120-130lara kadar çıktım.
3: fren tertibatı çok iyiydi 80km hızla giderken 40mt içerisinde ani bir duruş sergiledi ve inişlerde hafif dokunmam bile yeterli oluyordu
4: kesinlikle şişme yapmıyor sadece çok ısındığı için yüksek devire çabuk ulaşıp biraz bağırması artıyor ki zira kaybolduğum için aralıksız kontak kapatmadan 250km yol gittim oradan biliyorum

)
5: yakıt cidden çok iyi 90km hızla yol aldım 1.5 depo ile ankara-beypazarı-bolu-gerede-kızılcahamam-kazan-ankara yaptı. km şekli ise ankara-beypazarı(110km) beypazarı-bolu(140km) bolu-ankara(250km)
motor için bunlar kafidir.
ben ise beypazarından eskişehire gidecekken inözü vadisini görmek için girdiğim yoldan geri dönmeme gibi bir inatla ve sonrasındaki kaybolmayla kendimi boluda buldum

) ee oradanda gerede kızılcahamam(kamp yaptım) ankara yaptım çok güzel yerleri gördüm keşke kaybolduğum yerde gündüz kaybolsaydım harika bir manzara kaçırdım diye tahmin ediyorum.
fotoları yarın yükleyeceğim şimdi dinlenmem gerek zira yarın iş başı herkese iyi geceler kazasız belasız sürüşler:cat: