arkadaşlar isteyen olursa 32 lik arka dişli ve kalın arka jant teli temin edebilirim. başka parça isteyenlerde beinmle irtibata geçerse yardımcı olabilirim. yakında online satış gittigidiyorda ve kendi markamla bir custom aksesuar web sitesi açacağım.
artık bende 250mct kullanıcı oldum bugün 15.00 itibariyle almış bulunmaktayım.
keeway super light 150 alacaktım adamın saçma sapan konuşmaları ve motorun aşırı titreşimi nedeniyle almadım.
ve iyiki yapmışım motorum çok iyi bide stop ettirmesem
resimlerini yükleyeceğim.
aranızda yeni bir mctli olarak tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle viteslerde çok sorunluyum devir saati olmadığından geçişleri sese göre yapıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum 3. viteste 60 4. viteste 80 yaptı 5e hiç geçmedimsahibi 120 yapıyor dedi ki kesin yapar ben bunları yarım gazla yaptım
)
Abi bu 32 lik arka dişlinin ve buna uygun zincirin fiyatını öğrenebilir miyim ?
slm arkadaşlar 6400 km yi gectım son 200 km dır on balatada surtunme sesı gelıyor bunun nedenı ne olabılır?
ustaya sordum o balata sert balata ondan oluyor dıyor ama ben pek ınanmadım cunku daha oncede yoktu ve devamlı surtmuyor teker dondukce gelıyor ses
he bıde orıng zıncır ne zaman almamı onerırsınız? (arbetus fıyatı nedır?)
arkadaslar hayrlı aksamlar herkese.2 hafta oldu cant tellerını 3.5 ıle dgstrdm arka lastgn.degıstrdıkten sonra yolda gdrken bosa attıgımda yada debriyaja bastıgımda pedlere tık tık tık dye bısı carpıyo sankı rolantıdyken.gittim sordum ustaya;baktı surdu felan zıncırın bı yerı degısık uzamıstır o saseye carpıyodur dedı?olemıdır acaba tecrubelı arkadaslardan yardım ıstıyıorum.birde yolda gıderken 5 viteste tekleme yapıyo sankı bosa gecıyor gıbı?
Ön diski elinle bir kontrol et. Bak bakalım diskte yamulma eğilme varmı. Dediğin şey ancak diskin bir bölümünde olabilecek et derinliğ farkıyla açıklanabilir sanırım. Sert frenleme, ıslak diskte problem yaratır diye biliyorum.
Oringli zincire mümkün olduğunca çabuk geçmekte fayda var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:03 ----------
Bende aynı seyı dusunuyorum dıskte yamulma yok sanırım acaba balatada hatalı erımemı var dıye dusunuyorum yenısınımı taktırsam ama oncelıkle sorunu bulmam lazım orıng zıncır ıse fıyat ve marka arastırdım ama nette cok bısı bulamadım taktıran arkadaslar var ıse yardım beklıyorum
bu arada arkadaslar pazar gunu avcılardan şarkoye gıdıp geldım gıderken ruzgar vardı motor yokuslarda zırtladı kaldı ama gelırken ruzgar arkada kaldı ve ıbreye gore 135 km hıza ulastım (ıkı kısı) arabaya gorede 140 km hızı gectı bırebır kendım olctum arkadaslar bılgınız olsun bu arada 120 km hızla 1 saat devamlı bastım ama tık demedı
demekkı azıcık bakımlı olursa bu motor bızı ıstedıgımız yerlere goturur...
hayırlı olsun arkadaşım kazasız sürüşler. . .
Bende aynı seyı dusunuyorum dıskte yamulma yok sanırım acaba balatada hatalı erımemı var dıye dusunuyorum yenısınımı taktırsam ama oncelıkle sorunu bulmam lazım orıng zıncır ıse fıyat ve marka arastırdım ama nette cok bısı bulamadım taktıran arkadaslar var ıse yardım beklıyorum
bu arada arkadaslar pazar gunu avcılardan şarkoye gıdıp geldım gıderken ruzgar vardı motor yokuslarda zırtladı kaldı ama gelırken ruzgar arkada kaldı ve ıbreye gore 135 km hıza ulastım (ıkı kısı) arabaya gorede 140 km hızı gectı bırebır kendım olctum arkadaslar bılgınız olsun bu arada 120 km hızla 1 saat devamlı bastım ama tık demedı
Evet bakımlı olursa her yere gider. Motor sanılanın aksine çok dayanıklı.
Zincir konusunda DID markayı tercih edersen çok iyi bir seçim olur. Burdan fikir edinebilirsin
http://www.entelenerji.com/magaza/pc/viewCategories.asp?idCategory=20
Tesekkur ederım fakat dıd bıraz pahalı degılmı ?
zıncırın olcusu nedır acaba ben karakoyden tanıdık yerler var oradan alayım
Ön diski elinle bir kontrol et. Bak bakalım diskte yamulma eğilme varmı. Dediğin şey ancak diskin bir bölümünde olabilecek et derinliğ farkıyla açıklanabilir sanırım. Sert frenleme, ıslak diskte problem yaratır diye biliyorum.
Oringli zincire mümkün olduğunca çabuk geçmekte fayda var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:03 ----------
merhaba arkadaşım;
sanırım sende avcılarda oturuyorsun, benim bir arkadaşta var mct sahibi o da olmadı birgün buluşalım, ileri zamanda bizde uzun yol gezisi düşünüyoruz bakarsın uyar denk geliriz takılırız . .
evet bu zincir olayını benimde çözmem lazım daha 400 km olmadı zincir bollaştı tak tak ses çıkarıyor, bakımla birlikte o-ringli zincirde almak şart oldu artık. .
Bide dün motorun ön lastiği patladı Allahtan işyerine yakın biryerde olduda oralarda bir sokak tamircisine götürdüm 3 tane patlak çıkmış yaptı valla saolsun, şansıma giderken denk gelmedi patlak o yönden yırttım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
merhaba arkadaşım;
sanırım sende avcılarda oturuyorsun, benim bir arkadaşta var mct sahibi o da olmadı birgün buluşalım, ileri zamanda bizde uzun yol gezisi düşünüyoruz bakarsın uyar denk geliriz takılırız . .
bende avcılar dayım arkdaslar benıde yazın listeye musaıt zamanlarda bulusalım.telden ulasalım bırbırımıze 0536 966 61 30
evet bu zincir olayını benimde çözmem lazım daha 400 km olmadı zincir bollaştı tak tak ses çıkarıyor, bakımla birlikte o-ringli zincirde almak şart oldu artık. .
Bide dün motorun ön lastiği patladı Allahtan işyerine yakın biryerde olduda oralarda bir sokak tamircisine götürdüm 3 tane patlak çıkmış yaptı valla saolsun, şansıma giderken denk gelmedi patlak o yönden yırttım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
merhaba arkadaşım;
olur tabıkı neden olmasın