Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu sorumun hedefi benim gibi motoru eline yeni alanlar :) arkdaşlar ben bugün ruhsat ve plakamı aldım ama adam bana birşey vergisi daha yatıracaksın dedi ama tam anlamadım trafik sigortasını yaptırdım ötv falan vergilerini zaten bayiim ödedi. Anlamadığımı söyleyip tekrar sorunca bana her polisten bekleneceği gibi şu yandaki arkadaşa sor diye kovdu yanından. Sonuç olarak benim yaptırmadığım ve sizin yaptırdığınız ne var?? Dediğim gibi sigorta yattı ötvler ödendi yani ruhsatı almak için gerekli olan herşeyi yaptım bana söylediği ruhsatı ladıktan sonra bir hafta içinde yaptıracağım birşey heralde.

bugün itibari ile 250 mct elime geçti sıfır km aldım. öncelikle şunu söyleyebilirim, motorun ivmelenmesi beklediğimden çok çok daha iyi. 500 bakımda yağ, buji değiştirtip fren debriyaj gaz tellerini yağlatacağım.

benim için şu an tek sorun var, evimin otoparkı falan yok motoru sokağa bırakmak istemiyorum:pr:

hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim :)

Merhaba arkadaşlar motorumu satıyorum üstünde cok emek vardır meraklısına..

Link

http://www.sahibinden.com/bobber_mondial_mct_250-00WQQaXQQ25318099WQQpXQQdisplayitem

hocM UMrım satarsın hyırlısıyla... ben gidonu nerde kaca aldın onu sormak ıstıorym

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------

İzmirde TAİM USTA'ya senin dedikleri sormuştum. Gidon ve eksoz 250TL dedi.

egzos ta şöyle bişey olacak...

saol yardımların ıcın ama ben tam T ıstıorum bu motoru satan arakdas gıbı... ayrıca İSTANBULDAYIM:queen: bu egzos resımdekı gıbı olmıcak sanırım dımı cok ıı resımdekı cunkı:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------

EĞER EGZOS BOLE OLCAKSA BEN DIREK ALIRIM SESİ NASIL ACABA DUYDUNUZMU EGZOS AYNI OLCAKSA SIPARIS VERSEK KAC GUNDE GELİR VE KAC PARA OLRU:queen:

Arkdaslar mct lere yag olarak kac kac kullanıyrosunuz yaz aylarında benım motor cok cabuk ısınıyor gıbıme gelıyor acaba neden dır

Yağ Akıtma

Herkese slm

arkadaşlar bugün motorumla biraz gezeyim dedim ve motorun yağ akıttığını gördüm eğildim baktığımda tahliye vidasında herhangi bir yağ göremedm yağ daha çok vitesin bulunduğu bölümden akmış gibi gözüküyo bende bi kaçtane foto çekip size göstermek istedim sorun hakkında yardımcı olursanız sevinirim

yap2.jpg

yap1.jpg

Malesef debrecen kendim yaptım derken fikir dogrultusunda sonucta yapacak aletlerim olmadıgından parcaları temin edip işlemleri tarif ederek herhangi biryere yaptırdım normal boruyu istediigm ölcüde büktürüp sonrada elcik gececek kısımları ayrı bir borudan kesip uclarına düzgün bir şekilde ekledim ve kaynattırdım.. olay sadece bundan ibaret..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motorr cok fena be arkadaş

Bu sorumun hedefi benim gibi motoru eline yeni alanlar :) arkdaşlar ben bugün ruhsat ve plakamı aldım ama adam bana birşey vergisi daha yatıracaksın dedi ama tam anlamadım trafik sigortasını yaptırdım ötv falan vergilerini zaten bayiim ödedi. Anlamadığımı söyleyip tekrar sorunca bana her polisten bekleneceği gibi şu yandaki arkadaşa sor diye kovdu yanından. Sonuç olarak benim yaptırmadığım ve sizin yaptırdığınız ne var?? Dediğim gibi sigorta yattı ötvler ödendi yani ruhsatı almak için gerekli olan herşeyi yaptım bana söylediği ruhsatı ladıktan sonra bir hafta içinde yaptıracağım birşey heralde.

Sanırım vergi dairesinde işletiyormuşuz. ben de başladım işlemlere, öyle söylediler.

Herkese slm

arkadaşlar bugün motorumla biraz gezeyim dedim ve motorun yağ akıttığını gördüm eğildim baktığımda tahliye vidasında herhangi bir yağ göremedm yağ daha çok vitesin bulunduğu bölümden akmış gibi gözüküyo bende bi kaçtane foto çekip size göstermek istedim sorun hakkında yardımcı olursanız sevinirim

yap2.jpg

yap1.jpg

keçen patlamış o tarafta 2 tane keçe bulunuyor değiştir sorun kalmaz kolay gelsin.

Alıntı:
umursng Nickli Üyeden Alıntı
Herkese slm

keçen patlamış o tarafta 2 tane keçe bulunuyor değiştir sorun kalmaz kolay gelsin

bendede aynı sorun vardı tesekkur ederım

mct'nin far ampulü h4 müydü h3 mü?

h4 diye biliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------

motoru aldığım ilk gün sorunsuz kullandım akşama kadar fakat gece çıktığımda farları yakıp 1 saat kadar kullandıktan sonra far ışıkları sönmeye, kornanın sesi azalmaya, sinyaller çalışmamaya basladı. motoru kapattım ve tekrar çalıştırmak istediğimde çalışmadı, vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldım.

sorun regülatör de diye tahmin ediyorum ???

arkadaşlar hiçmi yok avrupa anadolu farketmez yaka... guvenılır ucuz ıyı bı motorcu yapcagm ıslemler basıt zıncır dıslı gıdon ve egzos modıfıkasyon...

h4 diye biliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------

motoru aldığım ilk gün sorunsuz kullandım akşama kadar fakat gece çıktığımda farları yakıp 1 saat kadar kullandıktan sonra far ışıkları sönmeye, kornanın sesi azalmaya, sinyaller çalışmamaya basladı. motoru kapattım ve tekrar çalıştırmak istediğimde çalışmadı, vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldım.

dostum akünde de sorun olabilir bitmiş olabilir sonuçta motor bekliyor yıllardır depoda. Bu arada benim gibi forumun ve macitin yeni yetmelerine bir sorum olacak:) benim motorum hala 60kmde ehliyet olmadığı çin trafiğe çıkmıyorum. Sizde de motor soğukken istop etme problemi varmı? Çalışırken zor çalışma ilk 5-6 dakika jikle açıkken bile istop etme problemi?? Yoksa motorun km.si artınca geçermi?

Burhan usta

arkadaşlar hiçmi yok avrupa anadolu farketmez yaka... guvenılır ucuz ıyı bı motorcu yapcagm ıslemler basıt zıncır dıslı gıdon ve egzos modıfıkasyon...

Günaydın Debrecen.
Yakındaysan Göztepe SSk nın arkası Hızırbey cad. 193 e gel.Burhan Usta. Ucuz ,güvenilir,ne söylersen onu yapar.Ben çoğu zaman ordayım zaten, veya haberleşelim orada buluşalım..

h4 diye biliyorum

1. şüphelin konjektör. İkincisi ise sargı. normalde boş aküyü bile şarj edebilecek kadar güçlüdür mctnin sistemi.

günaydınlar mct in ön farı H4 35*35 W dır benim mct şuan 2990 km de sadece kışın soğuklarda stop etme sorunu olurdu o da jikleyi erken kapatırsam tam motoru ısıtmazsam olurdu. ama yazın böyle bir sorunum hiç olmadı 3- 4 güne bir motoru çalıştırıyorum 2 dakika jikle açık çalışması yetiyor sonra yola devam

DEBRECEN

1.şekildeki gibi de yaparım dedi ama bacakları yakma ihtimali var. Benim motora 2.şekil olacak sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar