Sen motoru aldığında leyleği havada görmüşsün senin avantajın bu![]()
Abi ben omzu kırınca 1 sezon binemedim
Sen motoru aldığında leyleği havada görmüşsün senin avantajın bu![]()
06/2007 trafiye çıkışlı Mct ile birlikteliğimiz 25250 km yi buldu
Hayırlı uğurlu olsun kazasız daha nice kilometrelere inşallah.
arbetus merhaba elınde 32 lık arka dıslı varmı yada nerden bulabılırım?telefonunu yazarsan ozelden arayayım
tamda ustalar benim merak ettiğim bir mevzuya parmak basmış, sanırım benim motor çok fazla yakıyor yani 30 tllık benzin alıyorum 8,04 lt bununla 100-150 km ancak yapabiliyorum ancak şehir içinde dur kalk vb de düşünülmesi gerek ama yine de bir acaiplik var gibime geliyor ,yakıt israfını dengelemek için önerebilecekleriniz var mı? ya da motorda sorun olabilir mi ?
geçen bahsettiğim debriyajı çekince stop etme sorunu halen sürmekte bende öyle durumlar için jikleyi açıyorum ozaman gaz kesilmiyor ve motor durmuyor. bizim ustaya götürdüm dedim , herif motorda bi sorun yok sen bilmiyon kullanmayı diye geri gönderdi ama bence bir arıza var debriyajı sıkmadan duraklanmaz ki ? jikle açıkken fazla yaktığından haberim var buyüzden yolda giderken kapatıyorum. trafik tıkandığında tekrar açıyorum ki motor duraklarken tekrar stop etmesin.
Ustan, motora binip bir kullanmadı mı ? Bin arkasına, dolaşın biraz. Bak bakalım, onda da stop edicek mi ? Şimdi USTA yok diyorsa bi problem, ya USTAN İŞE YARAMAZ yada SENDE PROBLEM VAR... 10TL lik benzinle 60-70KM gitmen lazım bizim motorlarda... Jikle tabi bunu artıracaktır. Debriyaja asılınca motorun stop etmesi aklıma rolantinin çok düşük olabileceğini getirdi yada karbüratöre benzin taşınan yolda bir problem olabilir.
Merhaba
MCT 250 mi alalı 15 gün oldu...Aranızda olmaktan mutluluk duyarım...
İşte her USTA dostdoğru USTA olmuyor.... Hele acemi olduğunu anladıklarında... Hızla kaç ordan....
Hoşgeldin aramıza. HAyırlı uğurlu kazasız sürüşler.
Uzun zamandır böyle dehşet bir bilgi ile karşılaşmamıştım.İlk motor bakımında ustamla bu konuyu görüşeceğim![]()
Merhaba
MCT 250 mi alalı 15 gün oldu...Aranızda olmaktan mutluluk duyarım...