slm herkeze Benim Motosikletin Zinciri Gevşeyip Duruyo. Sıkıldım Ben Bu işten. Aslında Sıkması çok kolayda ben Ustanın Yapmasını Tercih Ediyorum. Gidecem Kaç gündür Ama Bi Türlü Elim degmed.i hemde Biraz Sprey Yag Sıktıracam. Bide Jikle kolunu Çok Çekmişim içi Kırılmış Plastiginin Onu Degiştirecem. Zincir Gevşeyince Gaz Vermeyi Kesince O zincirin Altındaki Demire Vuruo Çat Çat Çat Ses Çıkarıo Ve çok Rahatsız Edici. Acaba neden gevşeyip duruyo bu zincir? seri Kalkıştanmı acaba_ Çaresi yokmu? bunun Ha Bide Bende 4000km Bakımında Sizin Tavsiyelerinizle 15w40 castrol koydurcam yagı malum havalarda ısınıyor iyi performans Verdigini Söylüyorsunuz . Bide Benim motosiklet çok yakıyor bi türlü engelleyemdim bunu Gerci Engelleycek Bi girişimdede bulunmadımda Agresif kullanımı Zaman Zaman Azaltma konusundan başka Motosiklette Bi sorun Yok ama Hergün işe Git gel maltepe kozyatagı Arası 16 km Yapıyorum Ve Gayet Sorunsuz Bi motosiklet maltepe SAhilden 90la gidiyorum Gündüz İşe Akşamda E5 den geliyorum 90 la orta şeritten Ama Gercekten Güzel Motosikletimiz Bugün Eve Baya Hızlı Geldim bostancı köprüden bir bbaglandım E5 e 110la geldim maltepe köprüye kadar Ama 110 da biraz Titreme Yapıyor.Ha bide Bu Far Aydınlatması Az aydınlatıyor Bu konuda Yapabilecegim Bişey Varmı.çok soru sordum farkındayım ama Son sorum Koruma Demirim Ve motosiklet üzerindeki Bazı Vidalar Paslandı Onları nasıl çıkarabilirim Yıkamacıya Götürsem Çıkarırmı ilaçlarla Filan Ha Bu arada Bir İtirafta Bulunim motosikleti austos2009 da aldım ve Hiç Yıkatmadım :cherry: Sebebi ise Yagmurlar Yıkadı Hep Sagolsun Yaz Gelsin Bi bakın nasıl Bakacam Macitime Ben