hocam simdi jant tellerinin kalını ile değişcek tahmini ne kadar tutar fikriniz var mı?
En sağlam jant telini taktırsan 35-40 lira verirsin..işçilik hariç..
hocam simdi jant tellerinin kalını ile değişcek tahmini ne kadar tutar fikriniz var mı?
Mrb Bende Aranıza 11 mart 2010 günü itibariyle katılmış bulunmaktayım gercekten çok güzel bir forum her türlü aradıgımız bilgi var mct hakkında bendede kırmızı var bitane agustos 2009da aldım 2100 kmde henüz
Merhabalar. 2200KM de güzel MCT sahibi oldum artık. 1 haftadır kullanıyorum. Scooterdan geçiş yaptım. Viteslere alışmaya çalışıyorum şu an. Hergün işe gidip geliyorum. Bornova Alsancak arası kullanıyorum. Seri bir makina. Belli hızlara kadar da vibrasyonsuz. Keyifli. Ama 80 den sonra titreşmeye başlıyor ve ayaklarımı karıncalatmaya başlıyor. Benim yapabileceğim manuel bişeyler varmı bu titreme konusunda ? Cıvatalar arasına plastik bişeyler koysam ? Yada bu konu üstünde çalışanlar ne der ? Yavaş yavaş forumu okumaya çalışıyorum. Takdir edersiniz ki 295 sayfa... zaman alacak.
Şimdi d2moto.com dan bazı parçalar sipariş verdim. Ayna, sinyal, elcik. Arka dişliyi değiştirmek istiyorum ama 31 mi 32 mi olacak ? Arka çamurlukta biraz modifikasyon, gidon ve egsoz düzenleme yapıcam. İşlemler aşamasında resimleri paylaşırım sizlerle. Bu arada izmirdeyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 ----------
Birde, şanzımanı japon bi modelle değiştirmeyi düşünen oldumu ?
Mrb Bende Aranıza 11 mart 2010 günü itibariyle katılmış bulunmaktayım gercekten çok güzel bir forum her türlü aradıgımız bilgi var mct hakkında bendede kırmızı var bitane agustos 2009da aldım 2100 kmde henüz
Hayırlı olsun..Aslında bu başlıkta aranılan tüm bilgiler mevcut..Merhabalar. 2200KM de güzel MCT sahibi oldum artık. 1 haftadır kullanıyorum. Scooterdan geçiş yaptım. Viteslere alışmaya çalışıyorum şu an. Hergün işe gidip geliyorum. Bornova Alsancak arası kullanıyorum. Seri bir makina. Belli hızlara kadar da vibrasyonsuz. Keyifli. Ama 80 den sonra titreşmeye başlıyor ve ayaklarımı karıncalatmaya başlıyor. Benim yapabileceğim manuel bişeyler varmı bu titreme konusunda ? Cıvatalar arasına plastik bişeyler koysam ? Yada bu konu üstünde çalışanlar ne der ? Yavaş yavaş forumu okumaya çalışıyorum. Takdir edersiniz ki 295 sayfa... zaman alacak.
Şimdi d2moto.com dan bazı parçalar sipariş verdim. Ayna, sinyal, elcik. Arka dişliyi değiştirmek istiyorum ama 31 mi 32 mi olacak ? Arka çamurlukta biraz modifikasyon, gidon ve egsoz düzenleme yapıcam. İşlemler aşamasında resimleri paylaşırım sizlerle. Bu arada izmirdeyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 ----------
Birde, şanzımanı japon bi modelle değiştirmeyi düşünen oldumu ?
Evet. El dikişi ile bir sele de yapılacak tabi. Bu arada benim amacım, stil ve görünüm olarak çok güzel olan bu motosikleti, diğer pahalı abilerinin yanında KARİZMASIYLA boy göstermesini sağlamak.
kısmetse yakında bende aranızda olmayı planlıyorum... takip'e devam..
merhabalar tekrar... motoruma hafta içi kısmetse oringli japon zinciri japon buji ekgos modifikasyon yaptırıcam dişliyide değiştiricem...
yan çantalar deri kaç tl nerden alim tavsıe verın lutfen... birde T gidon yapsam T gidon kulanan arkadaslar varsa viraj dönüşünü kulanmayı daha cok yordugu falan dogrumu yoksa rahat mı olur
hmm anlıyorum saol ya.. ne bilim seviyorum T gidon ben ama rahatsızmı rahatmı hiç kulanmadım... bakalım neler yapabiliriz motorumuza... yazın kısmetse antalya bodurum fetiye çıkıcas tatile=))
T gidonu bende düşündüm aslında,gidonu biraz öne alırsak rahat kullanılacağını düşünüyorum...
tecrübesi olanlar varsa,bi zahmet paylaşsınar... T gidonun +'ları ve - 'leri nelerdir yazsınlar,paylaşsınlar....