mrb arkadaslar mct 250 kullaniyorum akü sorunum var akü almam gerekiyor iyi bir akü hangisidir beni yönlendirirmisiniz tesekkur ederim.
YUASA iyidir..Tavsiye olunur.
mrb arkadaslar mct 250 kullaniyorum akü sorunum var akü almam gerekiyor iyi bir akü hangisidir beni yönlendirirmisiniz tesekkur ederim.
yav bakıyorumda bızım topic hic uyumuyor ya mutlaka bır ıkı nobetcı beklıyor![]()
Merhabalar.. bu motorla uzun yol yapan varmı arkadaslar ben fetiye bodurm antalya yapmak istiyorum istanbuldan... neelere dıkkat etmeyılım neler yapmalıyım neler yapmamalıyım solermısınız. birde bızım motorun sol arka tarafta anahtarı sokup cevırdıgımız bı yer var plastık gorevı nedır
2008 datça marmok festivaline gidip geldim. Bu sene de bir aksilik olmazsa Bodrum yapacağım. bahsettiğin parça kask kilidi. bir diğer vazifesi de koltuğu sökmek.
Sevgili Osbourne'nın 279. sayfada bahsettiği "Ali Abi" benim eniştem.Bu geçtiğimiz yaz başında, çok bilenlerin 'tu kaka ' dediği bizim çinli macit ile İstanbul'dan başlayıp, bütün karadeniz kıyısını boydan boya sıyırarak Rus hududuna kadar gitti, Ruslarla bayrak değiş tokuşu yaparken,sanki bulutların üstündeymişcesine karadeniz manzaralarıyla mct.nın bir yığın fotoğrafı varve ben buna şahidim.Motorun extra herhangibirşeyi de yok.bir solukta 3800 km. yaptı.
cevap için teşekkürler... kask kilidi? yani nasıl kulanılıyor yardımcı olurmusunuz
uzun yol yapabılırım yanı super=)) sevindim heyecanla beklıyorum.yazı butun korumalarımıda aldım... sizden ogrenmek ıstedıgım bısey daha var uzun yıla cıkmadan ve cıktıgımda nelere dıkkat etmelıyım ne kadarda bır durmalıyım
bodrum yaptığında beklerim mutlaka..
teşekkürler... istanbuldan fetiye bodrum antalya vs. gibi gezip tura cıkmak ıstıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------
forumu okuyorumda... benım motor daha 300kmde 4.vitesle 5.vites arasında fark yokmus gıbı ses olarak... yanı 5de mtoor sankı 6c vitesi istiyor sanki... dişli kucultme 32. olrak yaparsak duzelırmıs bu dogrumu dişli kucultmenın avantajları dez avantajları nelerdır... motorum 2005 model jantlar kırılırmı acaba bunu duzeltmek ıcın neler yapmam lazım?
ben zaten sızın yardım severlıgınızı motorcu kardeslıgınızı cozemedım çalışıorum bılgısayar gırme zamanım olmuo o kadar sayfayı okuyamam aradıgım cvplar hagnı sayfada bılmıorum dıe soryroum yazıcagnz 2 cumle surda neyse saloun yınede bu skeılo bınmeye dewam kazasız surusler
ben zaten sızın yardım severlıgınızı motorcu kardeslıgınızı cozemedım çalışıorum bılgısayar gırme zamanım olmuo o kadar sayfayı okuyamam aradıgım cvplar hagnı sayfada bılmıorum dıe soryroum yazıcagnz 2 cumle surda neyse saloun yınede bu skeılo bınmeye dewam kazasız surusler