yav senin işine yaramaz ki..sen arka koruma demiri istemiyormuydun?
demiride burdakı arkdasların yardımıyla bulacam ınsallah ama oyle dıyorsan oke baska arkdaslar alsın haklısın
motoru satmadın demı?
yav senin işine yaramaz ki..sen arka koruma demiri istemiyormuydun?
demiride burdakı arkdasların yardımıyla bulacam ınsallah ama oyle dıyorsan oke baska arkdaslar alsın haklısın
motoru satmadın demı?
sen demiri taktır hele çantaları öyle vereyim..şimdi demir işi olmaz çantalar boşa durur..
motor duruyor canım
bende deri çanta olduğu için plastikler gereksiz diye veriyorum..
aman canta gelır gıder canın sagolsun senınde.gecende ılanları falan gordumde senın dedım cantalıarıda verdıgın gore sattı heralde motoru.
ya bana koruma demırı bulamazmıyız senın gıtgın servıste cıkması falan yokmudur bu demırın.?
bugün bir mct yi gördüm, 7500 km de sadece garajda durmuş . test sürüşü yaparken düşündüm ki bu aletlere aslında bir devir göstergesi birde vites göstergesi konulsa daha iyi olur . gerçi sahibi devir sorunu olmadığını söyledi ama acemilikte benim olabilir böyle bir aparat takanınız ya da kullanan var mı ?
Dün itibari ile motorum tekrar yollara döndü. motor bloğunu boyadım mat siyaha gayet güzel durdu. Lakin daha iyi bir boya bulmam gerekli. egzos boyası benzini görünce yelkenleri suya indiriyorplatinyum buji ve honda debriyaj balataları takıldı. motorun sesi değişti açıkcası. daha tok çıkıyor. şimdi haftasonunu iple çekiyorum.
Bazı arkadaşlar devir göstergesinden bahsetmiş. Gerekli değil. yeni modem cruiserların hiçbirinde devir göstergesi yok. sonuçta süper sport bir alete binmiyoruz redline a bakalım.
Sağlıckala.
kaynak 30 lira falan tuttu,
yağı litresi 12.5 tl den bikaç ay önce almıştım.
13 lira boya
7 lira vernik.
platinyum buşi 2x15 tl
işçilike para vermedim boyayı kendim yaptım. Montajıda ustam yaptı. Ona bi alem borcum var![]()
Hadi gözünaydınDün itibari ile motorum tekrar yollara döndü. motor bloğunu boyadım mat siyaha gayet güzel durdu. Lakin daha iyi bir boya bulmam gerekli. egzos boyası benzini görünce yelkenleri suya indiriyorplatinyum buji ve honda debriyaj balataları takıldı. motorun sesi değişti açıkcası. daha tok çıkıyor. şimdi haftasonunu iple çekiyorum.
MCT ciler neden eskisi gibi bilgilerini paylaşmıyor eski sayfaları okuyorum mükemmel şeyler var. Bir konu vardı bulamadım motorun içce bir yerden beyaz plastik bir zincir çıkıyor kafama takıldı neydi o . Bu arada karar verdim en güzel sanırım mct alacağım inş.
aman canta gelır gıder canın sagolsun senınde.gecende ılanları falan gordumde senın dedım cantalıarıda verdıgın gore sattı heralde motoru.
ya bana koruma demırı bulamazmıyız senın gıtgın servıste cıkması falan yokmudur bu demırın.?
bakoyoko yan çanta demiri arıyosun, istersen şu ilana bir bak. sanırım tam senin aradığından.
http://www.sahibinden.com/mct_250_yan_canta_demiri-99WQQaXQQ20613701WQQpXQQdisplayitem
bütün arkadaşlara kazasız sürüşler.
bakoyoko yan çanta demiri arıyosun, istersen şu ilana bir bak. sanırım tam senin aradığından.
http://www.sahibinden.com/mct_250_yan_canta_demiri-99WQQaXQQ20613701WQQpXQQdisplayitem
bütün arkadaşlara kazasız sürüşler.
vallahi tam onun aradığı..saldır bakoyoko..hemde paslı görünmüyorlar..
parça bulmakta sıkıntım var muğlada..
arka jant teli kaç para ve para yollasam yollayabilecek birisi varmı?