Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar bu motor hakkında bir kaç merak ettiğim konu var titreşim olayı nasıl ayrıyetten devamlı verdiği bir arıza varmı kullanıcı arkadaslardan cevap gelırse sevınırım

Sanırım onun çözümü bu topicte anlatılmıştı benzin kapağının altına ufak bir sünger konuluyordu diye hatırlıyorum.(resimli anlatımın mevcut olması gerekiyor)

10 liraya 70 km yaptığını söylemişsiniz arkadaşlar bu sizce normal mi yani 250 cc 'lik bir makina için iyi veya kötü olarak bi değerlendirme yapsak nasıl olur?(choopper tarzı motorlar için)

Edit : Ekleme

ben bu motoru ilk aldığımda 10 liraya 100 km ye yakın gidiyordu. bu değer benim motorum için iyi. benim motorumu bilenler bilir. nasıl kullandığımıda bilir. ben devirli sürdüğüm için bende fazla tüketim oluyor. Fakat aynı miktarda benzinle kurye arkadaşım benim motorumu sürdüğünde daha fazla gidiyor.

Bende engini kıskandım sisleri taktım motora bu gün
Yanlız bu gün bağlantılarıya uğraştım elektirik vermedim daha güzel anahtar arayışındayım anahtarı buduktan sonra elektrik tesisatını yapacağım

gidon konusu kisiden kisiye göre göreceli bi kavram ama orjinal gidonu ile kullanan yakın arkdasım var uzun yolda zorlandıgını soyluyor ve benım motora bınınce hakketen ıyıymıs dedı benım gidon farklı bir oncekı sayfada resımlerı var görebilirsin kullanımı cok rahat ve yormuyor hem motora farklı bır durus ve gorunus saglıyor..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:37 ----------

http://www.sahibinden.com/ogretmend..._sorunsuz-80WQQaXQQ19943052WQQpXQQdisplayitem

OSBOURNE motorunu satıyorsun heralde?

Niyetim yok ama şu sıralar o ilanın durması gerek :)

Bende engini kıskandım sisleri taktım motora bu gün
Yanlız bu gün bağlantılarıya uğraştım elektirik vermedim daha güzel anahtar arayışındayım anahtarı buduktan sonra elektrik tesisatını yapacağım

Yav SEVPA'ya da uğrayamadım şu aralar..Uğrasam soracağım dörtlü flaşör işini usta..Ama sisleri takman iyi olmuş..Diyeceksin ki kör gibi kullanıyormuşum ben motoru :)

valla bende once honda yazmistim sonra reklam olmasin dedim :)

sen motoru seviyorsun, bir suru masraf da ettin motoruna, yazik olacak ama alan da cok karli cikacak, seninkide sifir gibi ve sorunsuz diye biliyorum ...insallah forumdan birine gider, kelon regal ariyordu galiba, o gorse bari belki fikri degisirdi ...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çemgizzz..Gel artık mct ci oldun..Topağına sahip çık.... :p:p

valla bende once honda yazmistim sonra reklam olmasin dedim :)

sen motoru seviyorsun, bir suru masraf da ettin motoruna, yazik olacak ama alan da cok karli cikacak, seninkide sifir gibi ve sorunsuz diye biliyorum ...insallah forumdan birine gider, kelon regal ariyordu galiba, o gorse bari belki fikri degisirdi ...

Yav aslında hem niyetim var hem yok gibi..Karışık işler anlayacağın :)

Zaten bu mevsimde satın alan zor bulunur, bakalım işte..

ss

bnde bu motoru alıyorum ama gidon değişmesi lazım t gidon istiyoryn nereye yaptırırız ne kadar dır yada demirciler yaparmı ?????
16000 km de motru on numara sesi harika

slm benım motor bakımım 4000 de olması gerekıyodu ama yaz baslangıcı yapım dıyorum ama sımdıde hava guzel gıdıyo cıkarsam bı 200-300 km yapsam cok zarar vermıs olurmuyum kardesler bana bı yardım edın ıcım kaynıyoo :rendeer:

ugur abı guzel olmuş zaten işlevi önemli olan dimi

bu arada su anda 4005 km deyım

Son düzenleme:
Sis lanbalarını taktım nasıl güzel duruyormu

Usta çok güzel olmuş..O yan kısma nasıl aldın, daha doğrusu nasıl montajladın çatallara?
Kelepçeyle mi?

slm benım motor bakımım 4000 de olması gerekıyodu ama yaz baslangıcı yapım dıyorum ama sımdıde hava guzel gıdıyo cıkarsam bı 200-300 km yapsam cok zarar vermıs olurmuyum kardesler bana bı yardım edın ıcım kaynıyoo :rendeer:

ugur abı guzel olmuş zaten işlevi önemli olan dimi

bu arada su anda 4005 km deyım

Bence acil değilse gitme..Birşey olmaz muhtemelen ama yağ değişimi gelmiş motorla uzunyola çıkmak yazık olur motora..

Bağlamak için bi nevi aparat yaptım

ana farın bağlantısına göre mi yaptın yoksa mondial plastiğinin altındaki civatalarından mı?

Bu arada kol çıakran f650 yi gs400 ile takaslama arefesindeyim anlaşırsak tabi. alet bobber ve cafe racer yapmaya çok müsait. Çok bunalırsam macitin şaseye oturtucam :) 2 den atmaymış blok çatlakmış sorunum kalmayacak :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar