demonte olarak geliyor .yıllık satıcaklarını dusunduklerı mıktar kadar motor montajı yaparlar dıye tahmın edıyorum.ellerindeki motorların tamamını montajlayıp bır kenarda bekletıyorlarsa dedıgın sorunlar bas gosterebılır
Cevaplar için tşkler.
Ama anlamadığım nokta ise şimdi Uğur mondial bu motorları 2005-2006 yıllarında toptan almış stoklarında mı bekletiyor.Eğer durum böyleyse bildiğim kadarıyla bekleyen çalışmadan duran mekanik aletler korozyona uğruyarak bozulur yada çok sık arıza çıkarır.Ee durum böyle oluncada sıfır almak mantıksız oluyor gider 2. el bir macit edinirim?
@Osbourne :
Arkadaşım cevap için tşk ederim.Sanırım bende maciti tercih edeceğim.İlk motor deneyimim olacağı için pek bilgim yok ve fiyatı uygun olduğu için tercihim bu yönde olacaktır. Gördüğüm kadarıyla çok güzel bir topic olmuş herkes birşeyler paylaşmış yarısını okudum forumun diyebilirim. İnş. zamanı gelince bende bu paylaşımlar içinde bulunurum![]()
merhaba arkadaşlar , (bu foruma ilk gönderimi yazıyorum )
daha önce 250cc motor kullanmadım yani motora yeni başlayan biriyim ve mct almayı düşünüyorum. neden diye soracaksanız - malum tipi çok güzel motor gibi motora benziyor -
bu aleti e5 üzerinde işe gidip gelirken kullanmayı düşünüyorum , biraz tırsmıyor değilim açıkçası. Bu motor yeni başlayan biri için uygun bir seçim olur mu, ne gibi sorunlarla karşılaşırım mesela
deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
mesela bu alete vites göstergesi takılabiliyordur heralde , böyle birşey yapan varmı ve maliyeti ne oluyor ?
daha önce 250cc motor kullanmadım yani motora yeni başlayan biriyim ve mct almayı düşünüyorum. neden diye soracaksanız - malum tipi çok güzel motor gibi motora benziyor -
bu aleti e5 üzerinde işe gidip gelirken kullanmayı düşünüyorum , biraz tırsmıyor değilim açıkçası. Bu motor yeni başlayan biri için uygun bir seçim olur mu, ne gibi sorunlarla karşılaşırım mesela
mesela bu alete vites göstergesi takılabiliyordur heralde , böyle birşey yapan varmı ve maliyeti ne oluyor ?
teşekkürler arkadaşlar , e5 e atlamadan önce birkaç ay boyunca motoru iyicene kanıksamanın iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum ama bu motor için genel görüş iyi bir başlangıç motoru olduğu yönünde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:32 ----------
şimdi bu mct 250 lerin gidonu biraz tuhaf , kullanım açısından zorluk yaratıyor mu - yani öne doğru uzanmak gerekiyor mu, büyük ihtimalle bu dengeyi bozacaktır. Bunun yerine motorlara ybr gidonu (düz olanlardan) taktırmak nasıl olur ? masraflı bir iş mi dir ?
birde motorlarda hangi viteste olduğunu gösteren bir aparat oluyor onun bu motora ilave edilmesi mümkün mü ?
Arkadaşlar bende deneyim konusunda sizlere katılıyorum a2 ehliyet sınıfı belgem mevcut ama ben ehliyet kursunda motora dair ne bir aksam hakkında bilgiye ne de deneyime sahibi oldum(söylenilen tek şey motorsikletler 2 silindirli 2 zamanlı vs. şeylerdi) ne yazıkki bana o ehliyeti sınavda mobilet sürdürerek verenlerde suç.
@bakoyoko :
Arkadaşım yakıt tüketimi faza demişsin ama ben siteyi gezinirken 10 liralık benzinle 90 km yol yapan arkadaşlar görmüştüm. Yeni zamlarla beraber 10 liraya 80 km yol yapsa kafidir benim için.Acaba siz ne kadarlık benzinle ne kadarlık yol yapıyorsunuz bu konuda bilgi verir misiniz? Böylesi daha gerçekci oluyor![]()
selam önden gelen cızırtı ses benzin deposu kapağından geliyor ama çözümü bende bulamadım