Bizim motorlarda dörlüye ihtiyaç var sabırsızlıkla bekliyorum .
Gerci sitede var ama bir türlü cesaret edip yapamadım tarifle dada iyi olur sanırım.
Senin cant tellerin kople değiştimi yoksa eksiklerimi tamamladın eğer eksikleri tamaladıysan ayar tutmuyor
Arka lastik şiddetli yalpa yapıyor ben kople değiştirerek rahata erdim yani lastikte üretim hatası olmayabilir
Yok abi teller komple bmw'nin telleriyle değişti..(bmw idi galiba)
Akord vs. tamam..
Ama o gün yaklaşık 1 saat uğraştık sadece lastikle..Tamamen yanakları oturmuş, akordu okey ama iyice bakınca lastiğin bir tarafında göçük bir tarafında bombe yaptığı görülüyor..Resmen üretim hatası..Lastik ustası bir vatandaş baktı, bunun içindeki çelik telleri kopmuştur, ondan yapar dedi..Yani o da daha önceden görmüş bu olayı..Uğur, dandirikten lastik getirtmiş işte..GArantiden değişireceğim ama dediğim gibi kaliteli ve marka bir lastikle..
4 lü ler için kesinlikle haklısın, taktırdığımın ertesi günü 2 kez gerekli oldu..Birisinde sol şeritte 110 ile giderken anlattığım gibi vites pedalı ve sol peg yere düştüğünde kullandım ve 4 lüler sayesinde resmen arkamdakiler frene basarak yol verdi sağa geçiyim diye..
teşekkürler arkadaş allah korudu vallaha hızlı olsaydık girerdik bir yere tam döneceğim hafif yattım tam döneceğim direksiyon dönmedi takıldı kaldı hafifde olsa direksiyon eğrildi gibi onuda direksiyonu kilitledim bu sefer ters yöne çevirdim düzelttim direksiyon kolunu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------
kusura bakmayın alışkanlık işte gidon diyeceğim yerde direksiyon diyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
bu arada benim motorun arka tekerinin yalpa yaptığını söylüyorlar ben hiç farkına varmadım km si 2600 km de acaba akort ayarımı istiyor tahmini kaç paradır akort ayarı yaptırırken komple jant telinin kalınlarındanmı taktırsam
Kesinlikle komple kalın jant teli al ve hepsini değiştir..
Ben tellere tam hatırlayamıyorum ama 25 - 30 arası vermiştim..
ARBETUS yardımcı olacaktır..