Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ustam Tesisatı bu şekildemi ekleyeceksin tesisat konusunda hassasım özellikle bunun eklenmesini kademe kademe resimlersen sevinirim, bende düşünüyorum :)

yoooo öle kopya yok... 1 hafta uğraştım yapabilmek için tasarımı komple bana ait 400tl ye malettim. üzerindeki mdf döşemeyle çok uğraştım..

ama kısaca tarif edeyim normal bir çanta.içine mdf döşüyorsun kullanmak istediğin hoparlöre göre kesiyorsun alt tarafa bass bufferla mp3 cd çalar ...aküden de elektrik aldım mı tamamdır.....komple kapandığında normal bir çanta..dışardan hiç bişey anlaşılmaz ama açtığında ortalığı inletir.. :) istersen yeni ve detaylı bi resim atarım yakında... youtube tan 'turbo mct' yazarsan videoda da görebilirsin... http://www.youtube.com/watch?v=UFD-1aT-HTo

Son düzenleme:
yoooo öle kopya yok... 1 hafta uğraştım yapabilmek için tasarımı komple bana ait 400tl ye malettim. üzerindeki mdf döşemeyle çok uğraştım..

ama kısaca tarif edeyim normal bir çanta.içine mdf döşüyorsun kullanmak istediğin hoparlöre göre kesiyorsun alt tarafa bass bufferla mp3 cd çalar ...aküden de elektrik aldım mı tamamdır.....komple kapandığında normal bir çanta..dışardan hiç bişey anlaşılmaz ama açtığında ortalığı inletir.. :) istersen yeni ve detaylı bi resim atarım yakında... youtube tan 'turbo mct' yazarsan videoda da görebilirsin... http://www.youtube.com/watch?v=UFD-1aT-HTo

Turbo MCT yi gördüm youtubede, peki hız konusunda faydası oldumu turbonun ?

Merhaba ahali..
Yolda giderken aniden gazı kapattığımda ve hafif tümseklerde takır tukur ses geliyor alttan..Sanırım zincir sesi bu..Doğrumuyum?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba ahali..
Yolda giderken aniden gazı kapattığımda ve hafif tümseklerde takır tukur ses geliyor alttan..Sanırım zincir sesi bu..Doğrumuyum?

aynen...viteste giderken debriyaja basmadan gaz kesersen; tekerlek zincire bindirme yapar.zincirde tam ters istikamette bolluk yaptığından beşikte bulduğu yere çarpar.zinciri ziyadesiyle germen yeterli olur ses kesilir. ancak; zincir koruma lastiği parçalanmışsa nafile....

aynen...viteste giderken debriyaja basmadan gaz kesersen; tekerlek zincire bindirme yapar.zincirde tam ters istikamette bolluk yaptığından beşikte bulduğu yere çarpar.zinciri ziyadesiyle germen yeterli olur ses kesilir. ancak; zincir koruma lastiği parçalanmışsa nafile....

Yav bana zincir germe işinin tam tarifini yapabilirmisin?
kitapçığı okudum ama tam anlayamadım olayı, aslında anladım da emin olmak için soruyorum..
Bu aşağıdaki fotoda harf verdiğim parçaları kullanarak bana anlatabilirmisin?

yani şunu gevşet önce, sonra şunu sık, sonra buradan gerginliği ayarla diye..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yav bana zincir germe işinin tam tarifini yapabilirmisin?
kitapçığı okudum ama tam anlayamadım olayı, aslında anladım da emin olmak için soruyorum..
Bu aşağıdaki fotoda harf verdiğim parçaları kullanarak bana anlatabilirmisin?

yani şunu gevşet önce, sonra şunu sık, sonra buradan gerginliği ayarla diye..

ohoooooooooo. hiç derdin bitmiyo be arkadaşım. ok. biraz bekle... video nasıl eklenir onu bi tarif ediver bana.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

Fotosunu ancak bugün atabiliyorum..
İşte yeni motosikletim :)

bakımlı motor abi....benimki ölemi sök tak sök tak parçaladım.Allah kaza bela göstermesin.ben çorumda yol yapım çalışmasına girdim gece 2 gün yoğun bakımda kaldım hala o kazanın izleri var motorda....kawasaki en 500 alıcam yakında(param olunca :) )..bunuda garaja atıcam sök tak sök tak devam.....

Son düzenleme:
bakımlı motor abi....benimki ölemi sök tak sök tak parçaladım.Allah kaza bela göstermesin.ben çorumda yol yapım çalışmasına girdim gece 2 gün yoğun bakımda kaldım hala o kazanın izleri var motorda....kawasaki en 500 alıcam yakında(param olunca :) )..bunuda garaja atıcam sök tak sök tak devam.....

HAyırlı olsun yeni motorun kardeşim. ALLAH kaza bela göstermesin inş.

Teşekkürler iyi dileklerinize..
:rendeer:

selam mct ciler..

motorumla bir süre yol aldıktan sonra mesela ışıklara gelip durunca boşa aldığımda veya debriyajı sıkılı tutup beklediğimde hemen rölantisi düşüyor ve stop ediyor..ben rölantisini açıyorum sorun kalmıyor ama gene bir süre yol alıp bir yerde boşa alınca gene aynı şey olup stop ediyor ben gene rölanti ayarı vs..

Acaba vibrasyondan rölanti vidası kendi kendine kapanıyormu?
anlamadım bu işi? yoksa bujilerlemi ilgili bir durum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar