tamamdır abicim bu sefer ben alırım arkama kameramanı (oktay) abiyi::sigara::::sigara::
Sürekli değil tabi değişiriz. Kamerayı bi ara ben devralayım ki oda benim canavarla görüntüye girsin kısa bir süre sana artçı olurum.
Pazarlığa bak neyse yarın hallederiz.
Siz n'yaptınız buluştunuz mu Salih'le pek sesi çıkmadı bu akşam![]()
salihin basına gelenler kel tavugun basına gelmısmıdır acaba:cherry:
abi ben belkı katılmayabılırım bu aksam evet dogukanla takıldık bıraz o gun..![]()
niye gelemeyebilirsin Salih bi sıkıntımı oldu ?
kardeşim sıkıntılar olmadan yasam olmuyor dun kuragenle telefonda konusurken oldu ne olduysa
cok utanıyorum:cherry: soylemeye...
Hayırdır Salihim.salihin basına gelenler kel tavugun basına gelmısmıdır acaba:cherry:
abi ben belkı katılmayabılırım bu aksam evet dogukanla takıldık bıraz o gun..![]()
Yani bu akşam saat 20:00 de etlik akvaryumun önündemi buluşcez belirli bir yer varmı arkadaşlar rota olaraktan ne tarafa gidicez nerden dönecez nolcak ne bitcek plan varmı.
250 MCT kullanıcıları , BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI,
Altında sohbet eden arkadaşlar ..
Sizlerden 233 sahifede kullanım ( 3 ağustos ) amaçlarımıda yazarak yan çanta ölçülerini istemiştim..Sağ olsun ARBETUS arkadaşımızdan hemen yanıt geldi.. Tekrar teşekkür ederim..Fakat ölçülerini gönderebilseydi çok daha mutlu olurdum....
Günde bilmemkaç kere bindiğiniz motorunuzdan ölçü almanın bukadar zor olmadığını düşünüyorum..Bence bu, bizden olmıyanlardan bizene diye düşündüğünüze inanmak , amma 7 / ağustosta sizlere yazı yazan ve 250 MCT sahibi olan Arbetus arkadaşınızın , görüşlerinizi alamayıp , ikinci defa
sorması benim düşüncelerimi doğrular gibiydi...
Ben 150 ZAT başlığı altındaki formda yazışıyorum. Emekliyim.Yaşımda 60 .Zat formundan sizinle yazışan arkadaşlarda var. Onlarda bilir. Formdan bilgi isteyen arkadaşlara yardımımızı esirgemeyiz...Çünkü paylaşmak güzeldir.
Ama yinede bana cevap veren . veya vermeyen arkaşların hepsine teşekkür ederim.Gençsiniz gezme , dolaşma heycanınızı anlıyorum..Hoş sohbetler...
Kalın Sağlıcakla..

Sorularıma cevap verebilecek bir arkadaş yok mu acaba?