Alışman biraz zaman alabilir ama çok zorlanacağını sanmıyorum sonuçta araba mantığı ile kullanılıyor. Önemli olan denge oda zamanla oturur. Boş bir alanda çalışarak tecrübe kazandıktan sonra trafiğe çıkarsın.:cat:arkadaslar ben 250 mct ile başlamak istiyorum motor kullanmaya daha önce hiç motor tecrübem olmadı otomatik vites ilemi başlamalıyım??? viteslerde zorluk çekermiyim
Selam arkadaşlar, motorunuzun KM sini ve vibrasyon sicilini öğrenebilirmiyim? Ehliyete çok az kaldı artık gün sayıyorum bizimkileri de ikna etmişken şu mct'mi kapayım diyorumTopiğin bi 400 sayfasını okudum devamını okuyamadım bunaldım artık
400. sayfaya kadar vibrasyon problemi haricinde kafama takılabilecek sorun görmedim. Kimisininki 1000 km bakımından sonra sıfıra yakınlaşmış kimisininki değişmemiş. Sizinkiler ne durumda ?
Motorun yağını değiştiriyim diyom hangisini koysam sizce.Genelde 10 40 t kullanılıyor gibi ama yinede soriyim dedi.
Buklamania bp koymuş ama ne derece motora uyumlu merak ettim, çünkü pek sitede bp kullanan görmedin.
Selam arkdaslar motoru komple yenı yaptırdım sıfır sanzuman pistonlar falan degıstı motorcu yagı koydu 3 4 gun gec sonra gel yenı yag koycaz dedı sızce hangı marka yag koydıryım ve 10 40 mı koyduryorum yoksa baska konulcak yag varmı
motoru indirtmene gerek yoktu ki diş açmak çok kolay15-50 veya 20-50 kullan 20-50 kullanırsan 1 tanede doubleup kullan motorun sesi iyi çıkıo o zaman kedi gibi hırıl hırıl gidio sana bi tavsiye daha motorun yağ tapasını çıkarıp takarken dikkat et diş kaptırma ben o hatayı yaptım bi sefer komple motoru indirttim.
motoru indirtmene gerek yoktu ki diş açmak çok kolay
Selam arkdaslar motoru komple yenı yaptırdım sıfır sanzuman pistonlar falan degıstı motorcu yagı koydu 3 4 gun gec sonra gel yenı yag koycaz dedı sızce hangı marka yag koydıryım ve 10 40 mı koyduryorum yoksa baska konulcak yag varmı
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
250MCT mi salı günü ödemesini yapıp çarşamba günü teslim alacağım. Biraz geç de olsa istediğim motora kavuşucam. Ama rengine karar veremiyorum. Kırmızı veya Gri olacak. Aslında siyah istiyorum ama fabrikada yokmuş galiba. Siyah olan bir yer varsa söylerseniz sevinirim. Birkaç kısa sürüşten başka motora binmişliğim yok ama kısa sürede kavrayacağımdan eminim. Sıfır alacağım, iyi öğrendikten sonra seneye daha üst modelini almayı düşünüyorum. Önerileriniz varsa paylaşmanızı çok isterim. Şimdiden teşekkürler. İyi kandiller.
arkideşler gazdan elimi cekince cok rahatsız edici zincir sesi alıyorum çözüm önerisi olan var mı?
tesekkur ederim gecelerin efendisi. hayırlı olsuun göktax. darısı basımıza. kazasız belasız sürüşler.