yokmu yardım edıcek kımseler![]()
mct orginal koruma demiri var 70 milyon 15 te işcilik 85 iş bitiyo ragale falan girmeyin bence
helal olsun arbetus aldın demek sonundaben viragoları sevmiyorum super shadowlar güzel
dur bakalım biraz zaman gecsinde waradero veya gs 750 falan tarzı makina istiyorum ewdekileri alıstırmak lazım![]()
abıcım haklısın kızmakta bende kendıme kızıyorum 0 motoru cok yıprattım.. galıba ama yokus cıkarken ne yapmak gerekıyor 2 vıtesete sureklı vıtesten atıyor bu bı sorun dııl demı.. bırde gıttıgım yol uzun ve duz mesala en az 70le gıtmek gerekıyor bende 70-80-90 yapıyorum 5 vıtesete motor bırazbagırıyor halıyl bunun cozumu veya zararı olurmu bırde alttan tak tak ses gelıyor sanırım zıncırdır dıye dusunuyorum alalı hafta oldu cıddı sekılde performans dusuklugu oldu nedenı nedır acaba kafam gercekten cok karıstı....r:
r:
r:
albayrak20 arkadaşım bende 250mct kullanıcısıyım ve motorun 3. sahibiyimfiyat olarak bence uygun tabi motoru görmek lazım yinede, almadan önce bi ustaya gösterirsen seni daha ii bilgilendirir. kendi motorumdan örnek vermek gerekirse haliyle ufak tefek sorunlar yaşatıyo ama işin zevkide onlarla uğraşmak oluyo benim şuanki en büyük sorunum 2. vitese geçerken boşa atması onun dışında bi problemim yok. Çok büyük bi sorunu yoksa motorun al derim görünüş olarakta gayet güzel bi motor bence
abıcım haklısın kızmakta bende kendıme kızıyorum 0 motoru cok yıprattım.. galıba ama yokus cıkarken ne yapmak gerekıyor 2 vıtesete sureklı vıtesten atıyor bu bı sorun dııl demı.. bırde gıttıgım yol uzun ve duz mesala en az 70le gıtmek gerekıyor bende 70-80-90 yapıyorum 5 vıtesete motor bırazbagırıyor halıyl bunun cozumu veya zararı olurmu bırde alttan tak tak ses gelıyor sanırım zıncırdır dıye dusunuyorum alalı hafta oldu cıddı sekılde performans dusuklugu oldu nedenı nedır acaba kafam gercekten cok karıstı....r:
r:
r:
ya sen ıstemesen bıle motora az basmanla hızlanması bır oluyor bırde kalkıslarda ınsanda knedı ıstemese bıle 1ci olarak kalkma duygusu=).. ama macitim perfonsta sorun yasatıyor ılk geldıgı gun fısek gıbıydı sanırım bı ayar cektırmem gerekıyor...
vites işi kronik fazla yük,yokuş ile yüksek devir bir araya gelince 2 den atıyor. Motor çalışmaziken de boşa takmak uğraştırıyor. Tak Tak sesleri 1ci vitese göre yüksek hızda ve debraja basıyorsan geliyor. ya hızı azaltıcaksınız yada 2 ye takacaksınız. Daha tamirciye gitmedim gidince çözümü sizede yazarım. çekiş kaybı ayarlarla ilgili olabilir. İlk bakım zamanı gelince iyibir servise gidiniz.ya sen ıstemesen bıle motora az basmanla hızlanması bır oluyor bırde kalkıslarda ınsanda knedı ıstemese bıle 1ci olarak kalkma duygusu=).. ama macitim perfonsta sorun yasatıyor ılk geldıgı gun fısek gıbıydı sanırım bı ayar cektırmem gerekıyor...
ılgın ıcın tesekkur ederım sanırım acıl bı sorun degıl o zaman vıtes sorunu.. evet motorun rolantıyı ayarlayan vıdasıyla oynadılar galıba cekıs o yuzden dustu 1 haftada 350kh oldu mct em bu haftasonu 1000kh tamamlayıp rahatca bınmeyı dusunuyorum pazar gunu sabaha kadar seyahat ederekl 1000kh tamamlarım galıba... ondan sonra ıstedıgım sekılde surerım=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 PM ----------
arkadaslar motorun ruhsatını cıkartıcam fakat sıgortacı fırma bayının mondıal sattıgına daır bır belge ıstıyor... bayıde oyle bısı yok dıyor ne yapcam verdıgı faturalar yeterlı dıılmı sızındemı belge ıstedıler mondıal satıyor dıye yardımlarınızı beklıyorum...
en sonunda kaç senedir kullanmadığım ve serviste tamiri bekleyen macitime kavuştum.adapazarında taraklıya gelirken meğersem bu motora ne kadar haksızlık etmişim yeni anladım.şu anda allaha şükür performansı ve çalışması saat gibi.orjinal karbüratör 300 tl istediler.ben aydından kargo ile getirttim 170 tl debriyaj balatası yağı tuzu falan derken 100 tlda onlara masraf gitti toplam 300 tl ya servisten çıktım.mAKİNA DAHA 5000 KMDE.BUNDAN SONRA DOYA DOYA BİBECEĞİM:beklesin beni yollar.