bahsettikelrinizin hepsi tamirci kaynaklı. Sorun gelena rkadşlara benim akdar hayvani kullanan var mı ? buna rağmen 27000 e yaklaştım. TAmam benimde mekanik sorunlarım oldu ama toplatıtktan sorna gazı açıp marmarise gittim. Bu sene bolu var altınoluk var Ereğli var Kastamonu var. Bakalım nere giderse aklımız.
![]()
celik cantlar mevcut mondial in internet sitesinde var 450 tl cıvarında takımı
Teşekkürler. Gerçi şimdi de aklıma şu geldi; çelik jant daha ağır olupta motosikletin hızını kesebilir..Bi de 450 TL accık pahalı geldiNeyse yarın bi MCT alıcam inşallah.
Teşekkürler. Gerçi şimdi de aklıma şu geldi; çelik jant daha ağır olupta motosikletin hızını kesebilir..Bi de 450 TL accık pahalı geldiNeyse yarın bi MCT alıcam inşallah.
Mesaj alındı uğur abi. Bakım için az sabret hele![]()
Arkadaşlar ,
Bir süredir motoru büyütme sevdasına girmiştim bu yüzden tırtılı görücüye çıkarmıştım. Genç bir arkadaş talip oldu. Anlaştık umarım hayırını görür. Bu hafta satışı tamamlıyoruz. Yerine hemen yeni bir motor alamayabilirim ama 2 ay içerisinde sanırım hallederim. 600 cc lik japon işi bir Sport touring ya da Dual purpose bir makina düşünüyorum. Umarım iyi ve hesaplı bir makina denk getirebilirim.
Görüşmek üzere....
Herkese slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende mct almayı düşünüyorum size bi danışayım dedim biraz motordan bahsedeyim;
motor 2005 model ilk sahibi almış 5 ay sonra bağlatmış
otoparkta kamyonun içinde beklemiş en sonunda bu sene bi abim var o çıkardı motoru bakımını yaptırdı herşeyi tamam 1000 km bile yapmamış motor sigortası vizesi yeni yapıldı
fiyatı 1700 tl uygunmudur nasıldır cevaplarınızı bekliyorum motor kazalı falan değil baktırdık(ilk defa motor alacağım tavsiye edermisiniz)abim çıkarılı ancak bi ay oldu ben 2. sahibi gibi olucam inş
dostum ben dün aldım mct 2006 model ama sıfır km bayiden aldım. 2800tl 10 taksit. 2005 lerin jant telleri sorunluymus. ve yatan araçlar içten yıpranıyo. ben kendini zorlayıp sıfır almanı isterim. yada kullanılmıs olsun. kullanılmayan mal çürüyo.