Güzel olur...
bukelemon macit sinemalarda

bukelemon macit sinemalarda
Son düzenleme:
Kardeşim aramıza hoş geldin. Tüm sorunlarının çözümü mevcut Yolun hafta sonun gebe ye düşerse beklerim. Bizim usta iyidir tavsiye ederim.
Bot kılıfları var yağmurluk şeklinde onu kullanaiblirsin.
Sağlıcakla.
Hoşgeldin foruma kardeşim izmirde olsaydın benim mct'yi verirdim sana.satılık ilanlarındaki 35 plakalı benim macit.
Söylediklerin arasındaki benzin dışındaki problemler basit kendininde yapabileceği problemler bu kadar stres yapma kardeşim hepimizin başına geliyor çözümlerinide burada anlatıyoruz.Bence forumu baştan sona kadar oku çok bilgi bulacaksın.Benzin problemine gelince hava filtreni hiç kontrol ettin mi temiz mi.bujilerin yeni mi.karbüratör yakıt ve hava ayarın yerinde mi.zengin karışım yakıyor olabilir.200 bin lira yakması biraz çok hakkatten ama benim motorumlada sürekli 100-120km hız ile gidersem bende 150-160 bin lira yakıyorum.80-90 karar bence.bu durumda yakıtı 120-130 bin liraya kadar düşürebilirsin.
Demek bot koruması diye satılan naylonlar yaramazale: gerçi en güzeli plastik bot ne su geçirir ne rüzgar alır ama bu seferde vites atamıcaz:queen:
ARBETUS 5 senedir kullanan arkadaşım var. Halen daha giyiyor. 300/5 = 60 YTL yapar. O kadar da maliyetli olmuyor yani.
ugur abi
istersen o demirlere chrom kaplattiriim. benim arkadas chrom isiyle ugrasiyor. cam masa ayaklari uretiyorlar. chrom kimya banyolari felan var. istersen yaptirabiliriz.
hem ben motorun bazi oksitlenmis parcalarinida chrom yaptiracam. hepsini birden sokar banyoya.
Parklar resimde canlı duruyorda mühim olan geceleyin nasıl göründüğü bu sabah taktım bir de gece göreyim nasıl olduğunu.
bide resmi ufak olarak yükleyebildim sizinkiler gibi nasıl büyük olarak yükleyeceğimi çözemedim halen
Valla nikalaj ve krom birbirinden farklı işlemler birbirine benzesede benim resimde görürsün sisbar ın nikelajı kalmış nikelaj malzeye sır kaplama gibidir krom ise metale işler
fatih; çantaları halledebildinmi nasıl durdu yakışmıştır umarım.sendende foto bekliyorum benim macitte daha çanta yok..
/valla ustad zevk meselesi. ben aldigim model cantayi pekte fazla begenmedim. ama orjinal cantasinida hic begenmiyordum. resimleri yarin upload ederim. simdide sinyal taktim. buji ve yag degistirdim.
aaa... fark ettimde bu benim:queen: 31. :queen:mesajim. hehehehehe
Beni tek düşündüren yakıtı bu motorun yakıtında tam bi sonuç alsam tüm forumu hatta googlede mct ile tüm yazıları okudum 1 haftadır kimisi çok diyor kimi az yakıyor diyor kimisi ....
Arkadaşlar 100 km ye litre olarak ne yakar şehir içi şehir dışı ???