arkadaşlar ben mct de arka dişli olarak 26 dişli kullanıyorum.motorun bu dişli ile kazandığı artıları daha önce yazmıştım.motorum şu anda neredeyse 8000 km geldi sayılır.ama bu dişli ile ilgili hiç tahmin etmediğim bişey daha oldu.ben motoruma devir saatide takmıştım.ve motorum 5000 devirde 90-95 arası bi sürate çıkıyor.34 lü orj dişli ile bu devirde 60-65 civarı bi hız yapıyordu.ben ortalama 80 km ile yol alıyorum veeee motorun yağı değişeli 3200 km oldu.motorcu arkadaşıma gösterdim daha 500 - 1000 km daha git dedi.ama 3200 oldu dedim inanmadı.mümkünü yok olamaz dedi.ama arka dişlinin 26 diş olduğunu açıklayınca devir oranlarından dolayı motor daha az döndüğü için yağı daha az kirletiyor normaldir dedi ve tebrik etti.arkadaşlar yani 34 yerine 26 diş arka dişli kullunınca yağ değişim periyodu benim kullanma stilimle en az 2,5 kat hatta daha fazla arttı.ayrıca debriyaj balatası biter ön dişli burcu bozulur v.s v.s atıp tutanlara duyurulur motor 8000 e dayandı.hiçbir parçasına ellenmedi hatta sibop ayarı bile istemiyor...yakıt olarakta süper vibrasyon nasıl bişey bilmiyorum zaten, unuttum yani

deli gibi biyerini yırtmak istercesine devirlenip bağırmıyor.süüüüpeerrrrrrrrr yaniiiiii.duyurulur.selamlar......