ARBETUS arkadaşım çok geçmiş olsun...
mct 250 nin 100 km deki litre bazındaki yakıt tüketimi ne kadardır? (katolog değil denenen rodajı yapılmış bir motorun)
teşekkür ederim arkadaşlar, omzumda ufak bir kırık mevcut ama onun dışında bir sorun yok. motordan soğumadım ama babam bazı kriterler koydu o yüzden eskisi kadar sık binemeyeceğim.
@ arbetüs
evet rr ile bizim lastik ve jant boyutları aynı hatta daha önce sitede sanırım motta die bir arkadasımız celik jant fiyatlarını arastırmıstı ve ön arka yaklasık 500 ytl' idi
ayrıca ben bu celik jant ile lastik patlama arasında ki olayı anlayamadım yani celik olunca lastik patlamıyor mu ?
ayrıca sende ki bu rr merakı nedir anlayamadım motorun aksamlarını rr ye benzetmeye calısıyorsun bu kadar ugrasma istersen 2. el temiz bir rr al modelini cok seviyorsan ...
rr de koruma demiri su sogutma olan radyatörün içinden geciyor nasıl olupta bizim motara uyacak anlamıyorum ...
ayrıca kawasaki yamaha suzuki gibi modellere bakıldıgında jantlar tellidir yani motorlar zaten klasık chopper... artı bir kaza durumunda celik lant egilirse masrafı daha fazla olacaktır...
Yok hocam 5 vites.. ama 4. vitesle 5. vites arasında nerdeyse hiç fark yok.. Duyduğum kadarıyla birileri 5. vites dişlisini değiştirerek bu problemi kaldırabiliyormuş..
merhabakozmiktohum Benim motorda alarm var ama servise taktırdım. akünün tam karşı tarafında nasıl takılıyor hiçbir fikrim yok malesef. Hiç anlamam o işlerden ayrıca alarmın flaşöründen 4 lü de bağlıyorlarmış bir kaç gün içinde servise danışmayı düşünüyorum. Sende servise taktırsan iyi olur diye düşünüyorum
Saygılar.