arkadaslar sitede benzin konusunu resimlerle acıklayan sayfayı arayıp buldum...
bu konudaki belirsizlige son vermisdir umarım:cat:
herkese merhabalar;
Uzun zamandır siteye giremiyordum, pekçok arkadaş aramıza katılmış. Dostlar hoşgeldiniz aramıza.Journeyman dostum sen nasılsın. Hal hatır sormuşsun okudum formda valla şimdi çok iyiyim işallah snede iyisindir. 2 aydır yazamamın sebebi malesef ki ağır bir bronşit geçiridim. ve daha yeni kendimi topladım 5 kere ölümden döndüm bronşit yüzünden nefesim kitlendi ve bayılmak üzereyken her seferinde kurtuldum. nedenine gelince 2 ay önce bir arkadaşla buluşmak için geliboluya gitmem gerekti motor ile. gelibolu yaz kış rüzgarlıdır,
vapur biraz gecikince bende son sürat geliboluya topukladım işte ne olduysa o arada oldu. 1 saat boyunca yediğiğm rüzgar ciğerlerimin canına okudu ve inanın ölmekten beter birşey bu bronjit.sürekli nefesin kitlenecek korkusu ile uyuyamıyorsunuz. hatta nefesiniz kitlendiği için boğularak uyanıyorsunuz ve uyku sersemi haliniz ile nefessiz kalmak çok kötü.Bütün bunları yazmamın tek bir sebebi var LÜTFEN MOTOSİKLETLER İÇİN OLAN O MONTLARDAN ALIN. bana olmaz demeyin bende dedim ve 2 aydır sürünüyorum.hiç birşey bulamazsanız ve rüzgarlı bir havada motor kullanmak zorunda kalırsanız göğüs kısmınıza bir gazete koyun o rüzgarın etkisini keser ama en doğrusu motor için bir iç fanilya ve mont almak ben aldım ve tövbe ettim.
tekno, metemen dostlar sizler nasılsınız. motorlar ne alemde.
arkadaşlar hiç başınıza lastik patlaması gibi bir olay geldimi? bunlar dubleks lastik olmadığı için bayağı bir problem çıkartır gibi geliyor. Çelik jantmı yapmalı acep ya da köpük falan işe yarar mı?