İzmir İl Temsilcisi
beycivan abi verdigin bilgiler için teşşekür ederim izmirdeki yagmur biter bitmez ilk işim marş rolesine vurmak aküyü kontrol etmek olucak . benim marş rolem takıldı çünkü marşa bastıgımda 1 tane tık degil seri şekilde basılı tuttgum sürece bozuk plak gibi tıtıtıtktıtktıtktık yapıyor. Geçende fatihle konuştuk abi senın yanına gelmeye karar kıldık balıkkesire giderken bizim yazlıkta mola vericez öyle gelicez =).. fatih kardeş geçen beni aramışssın motordaydım kusura bakma acamadım smsmım ve köntürüm yok cevaplayamıyorum ben ilk iş sana km tel uzunluga bakar yardımcı olurum.
Mavi Prens motorun çok hoş inan ekledigin fotolar benide cezbetti uzun yol yapasım geldi bu arada bugun mülakatlara gittim ve 6 saat süren mülakatlar sonucu geçmeyi başardım polislige son 1 adımım kaldı meslektaş olacaz =)
---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
sagol kardeşim paylaştıgın için elektiriksel bişide çözemedım tornavıdayla vurdum baya roleye tıktık etmeye devam ediyor =). büyük ihtimal aküden çünkü bi anda böyle olmadı yavaş yavaş marş almamaya başladı ama tutuklukta yapmış olabilir ben onuda degiştiricem. bu arada yeni gelen arkadaşlara selamlar fotolar beklıyoruz
Mavi Prens motorun çok hoş inan ekledigin fotolar benide cezbetti uzun yol yapasım geldi bu arada bugun mülakatlara gittim ve 6 saat süren mülakatlar sonucu geçmeyi başardım polislige son 1 adımım kaldı meslektaş olacaz =)
---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
kardeşim o kısa devre sorunu bende de vardı hatta tamircim bulamadı hatta bi ara ateş attı gidon alt tarafı kıvılcım böyle kendim inceledim bütün kabloları gidon altı plastiknikalaj altından geçen kabloları kesmiş kendim güzelce bantladım sabitledim onları sorunum kesildi
---------- Post added at 11:46 ---------- Previous post was at 11:42 ----------
kardeşim o kısa devre sorunu bende de vardı hatta tamircim bulamadı hatta bi ara ateş attı gidon alt tarafı kıvılcım böyle kendim inceledim bütün kabloları gidon altı plastiknikalaj altından geçen kabloları kesmiş kendim güzelce bantladım sabitledim onları sorunum kesildi
---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:46 ----------
biraz benim kafadansın fatihrenk tutturman zor gibi am fazla bilgim yok araştırmanda fayda var. benim yeni aldığım motorda kırmızı çantaların rengi gitmiş tabi bende boyasammı deri mi alsam diye düşünüyorum. muğla dabi motorda gördüm renk kırmızı adam çantaları bordo yani biraz daha koyu renk yapmış hoş duruyordu. zaten boya için masraf yapacaksın illa orjinal çanta olsun demiyorsan deri de çok güzel gidiyor kırmızı renge şöyle geniş olanlarından.
sagol kardeşim paylaştıgın için elektiriksel bişide çözemedım tornavıdayla vurdum baya roleye tıktık etmeye devam ediyor =). büyük ihtimal aküden çünkü bi anda böyle olmadı yavaş yavaş marş almamaya başladı ama tutuklukta yapmış olabilir ben onuda degiştiricem. bu arada yeni gelen arkadaşlara selamlar fotolar beklıyoruz