Abi sen hiç merak etme ben senin canavara kız gibi bakıcam

Onu hiç üzmeyecem
Abi senden ayrıldık yola çıkalı iki dakika oldu tık diye stop etti motor... İndik çalıştırmaya çalıştık ama çalışmadı. Sanırım senin bana anlattığın yedek depo muhabbeti varya, ben onu yanlış anladım. Ana depo yerine yedeğe aldım sanırım.. Ana depoya getirince hiç bi,r sorun olmadan basa basa geldik buraya
Yolda başımıza motorla ilgili bir problem gelmedi ama şöyle bi şey oldu... Adamın biri arabasında kız arkadaşıyla kavga etmiş. Kızı arabanadan indiriyodu. Bu arada araba en sağ şeritten gidiyo e tabi bizde

neyse tam biz geçerken kadın bi açtı kapıyı, az daha vuruyoduk. Neyse ucu ucuna durduk. Sonra adam bize demesin mi ne bakıyosunuz kız arkadaşıma? Biz tabi donduk kaldık. Adamın ne dediğini idrak etmeye çalışıyoruz... Adamıda görsen bi efelenmeye başladı bize... Neyse bizde kendimizi tanıtınca adam bi duruldu önce

Sonra da kız arkadaşını arabasına bindirdi gitti. Hem kadın suçlu, hem fırçayı biz yiyoruz anlamadım valla
Bunların haricinde motorda hiç bir sıkıntı yok abi. Zaten evin önüne geldik, ben dayanamadım hemen oturdum koltuğa. İlk denemem olmasına rağmen hemen kaptm sanırım... İnşallah ilerletirim... Saygılar sevgiler...