öncelikle herkese merhaba forum yazılarını takıp ettım ve uye olmaya karar verdım yaklasık 2 senedir mct250 kullanıyorum ilk bir senesi sorunlarla geçti diyebilirim 4 kez buji,1 kez marj motoru,1 kez jikle ,1kez depriyaj teli,1kez de akü değişimi 1kezde marş rölesi değiştim.bunlar motoru aldıgım ılk 6ay ıcınde oldu,baslarda cok sogudum motordan bu yazdıklarımın hepsı garantı kapsamında olması gerekırken sılıvrıdekı servıs para almak ıcın elınden gelenı yaptı fkat her degısımını kendım yaptım son bır senedır sorunsuz kullanıyorum
gecenlerdede ıstanbula bır yakınımın yanına gıttım vede motoru dısarıda bırakmam gerekıyordu,sonrasında depodakı vede camurluktakı etıketlerın sokuldugunu farkettım
yerınde degıllerdı vede servıslerı aradıgımda bana camurlukla yenı depo almam gerektıgını soyledırler(saka gıbı) ve etıketler olmadıgından cok cırkın gozukuyor
daha once buna benzer bır olay basına gelen varmı ?nasıl bır yol ızledınız?
mondıal ınternet sıtesınde ayrı satıldıgı gozukmekte fıyat bıle belırlenmıs ne yapmam gerekıyor.bırde sele ve bagaj anahtarı kırıldı,nasıl acabılırım seleyı,kılıt ayrı olarak satılıyormu? yardımcı olursanız cok memnun olurum
herkese keyıflı surusler
Arkadaşlar Konfeksiyon Makineleri Yedek parça işi ile uğraşıyorum Benim parçasını yaptığım her marka makinelerin tamir katoloğu ve parça katoloğu ayrı ayrı var acaba bizim motorların tamir katoloğu yokmudur ingilizcesi iyi olan (Mesela benim ingilizcem Yok) Bir Arkadaş İnternette Bir Araştısa ne iyi Olur değilmi
yamahanın pdf uzantılı katologuna rastladım,dıger markalarında vardır muhakkak
bellı bır ucret karsılıgı,kıtap yada cd olarak satılıyor
mondıalın varmı suphelıyım?