Mondial 250 MCT Çelik Jant

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba, 2005 model MCT var, çelik jant taktırmak istiyorum, nereden nasıl kaça bulabilirim, regal in jant ları oluyor dendi bu doğrumu dur ? Nette araştırıyorum ama yok

Haydar hocam eline sağlık nokta atışı yaptın işte, bir konuşursan sana zahmet peşin para kaça bırakır taksit ile ne olur, kargo bana ait

Haydar hocam eline sağlık nokta atışı yaptın işte, bir konuşursan sana zahmet peşin para kaça bırakır taksit ile ne olur, kargo bana ait

ne kargosu? getirirsek bir çayda mı yok??

bonus karta peşin fiyatına taksit yapıyordu bana 6 taksit yapmıştı sen hangi kartla almayı düşünüyorsun?

Ayıp ettin ne çayı, ıslama var adapazarında :) bende bonus var, ama peşinde bir indirim yaparsa peşin alırım yok çok inemez ise kredi kartı ile alırım,

EyvaAllah hocam ya, bu arada bunu takınca teker dublex oluyor dimi :) Pek anlamıyorum da

Evet evet lastik te almak lazım dimi :) kusura bakma uzağım o teknolojiye yani ben patlasada gitmek istiyorum :)

Evet evet lastik te almak lazım dimi :) kusura bakma uzağım o teknolojiye yani ben patlasada gitmek istiyorum :)

ebatları aynı olursa eski lastiklerini içlastikle kullanmaya devam edersin ama herşey sıfırdan olacaksa

jantlar 400 kaliteli lastiğin çifti 300 eder sana 700 lira bence çok para :)

Pahalıya patladı, benim lastiklerim durumu iyi, jantı alıp o lastiği janta geçirince dublex olmuyor sanırım

Bakıp cevap yazacağım hocam

ben iki sene önce cub un tel cantlarını değiştirdim alaşım yaptım tubaless lastik aldım ama cantların tubaless uyumlu olması gerektiğini söylemediler ön cant hava kaçırıyordu ama çok rahat arka lastiğim kaç kere inik görüp lastikçiye gittiğimde çivi ve tel zımba türevi şeyler cıktı

F54

şamil konu dışı ama senin araba işini konuştum arkadaşla bi ara birlikte gidelim sen daha iyi izah edersin ona 2001 golf var dedi ama otomatik değil miş...

Fatih kesinlikle otomatik arıyoruz :)

F54

anladım dostum ben zaten durumu anladım merak etme sen:)

hocam ben bu celık jantları zamanında mct varken bende cok armısdım. on jantı ıkını el olarak aldım ( daha once bırısı almıs ama hıc kullanmadan motoru satmıs sıfırdı ) arka jantıda regal raptor bayısınden satın alarak sorunumu cozdum. regal raptorun jantı bıre bır uyumlu sorunsuz bır sekılde alıp takdırabılırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar