Mondial 250 mct alıcam ama nasıl bir motor olduğu hakkında fikrim yok yardımcı olursa

Mondial 250 mct alıcam ama nasıl bir motor olduğu hakkında fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-bakimlari-yeni-yapildi-124439465/detay

bundan alıcak gibiyim de yardımcı olursanız sevinirim :) nasıl bir motordur ? iyiler ve eksileri nelerdir ? alırsam pişman olurmuyum ?

Şimdiden teşekkür ederim.. :)

Tam olarak parasının karşılığı bir model. Temizse iş görür. Ama sorunluysa canından bezdirir. Şanzımanları çok zayıf zorlanmış motorlar şanzımandan sorun çıkarıyor genelde.

şekil olarak süper duruyor... öncelikli bir tamirci bulup ona göstermekte fayda var... sonradan üzülmemek için..

İzmir İl Temsilcisi
mct 250 topigi nerdeyse bi motosiklet tamircisinini bilmedigi şeylerle dolu o kadar dolu ve eski bir topik.

Sende gelmıs mct hakkında birşey bilmıyorum diyorsun ?

al kolanı eline teker teker başla birinci sayfadan okumaya arkadaş !

fiyatına göre güzel motor fakat titreşim vb gibi hususları unutmamak lazım, ayrıca ufak tefek sökme takma tamir işlerini yapamıyorsan alma bu motoru.

ben arka dişliyi küçültüp, motorun şasiye bağlantısının yapıldığı cıvataları o ringli cıvatalar ile değiştirdim, loctiteda sürünce gevşeme olayı da çözüldü.

Cem arkadaşımın dediği gibi mct topiğinde çok fazla ve detaylı bilgiler var. Okumanı tavsiye ederim. Eğer motor özenli kullanılmışsa ufak tefek masraflar haricinde büyük masraf çıkaracağını sanmam. Ama artçılı kullanacaksan titreşim olayı artçıyı motorsikletten soğutabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar