MoNDiaL 1oo UKH ve 2 Soru {Lütfen YARDIMCI OLUN..}

Öncelikle merhaba. 100 ukh ile ilgili 2 adet sorum olacak bilgisi olan arkdaşlardan,abilerden ve ablalardan yardım bekliyorum ÇOOOOOK ACİL..

1:Motorum 5 bin kmde. Genel bakımlarını yetkili servisinde yaptırıyorum fakat güzel bir extra bakım yaptırma zamanım geldi ama yağını değiştirmekten,hava filtresni değiştirmekten yada zincirini yağlamaktan başka neler yaptırmalıyım SİZCE??

2:Motorumdan memnunum ama en nihaytnde 100 cc:pr::pr: bir motor tabikide çekişide ona göre:pr::pr: bu çekişi nasıl verimli hale getrblrm. Sağdn soldn bir kaç kişiden ön ve arka dişiliyi değiştrrsem faydalı olacğnı söledler. SİZCE ne yapamaylım...!!

merhabalar kardeş,

1. sorun: zaten bakımların serviste oluyosa yağ hava filtresi buji vs zamanı gelince değiştiriyorlardır...ayrıca zincirini 300 kmde bir yağla uzun ömürlülüğü için ve motorunu temiz tut:)başkada bakıma ihtiyacı yok ne sibop ayarı gerekiyor ne başka bişe uzun süre yatırırsan motoru karburator temizlemen gerekir başka bi duruma gerek yok bende de var truva sadece bakımlarını yaparım okadar taş gibi maşallah tabi biraz güçsüz:)

2. sorun: motorun zaten hacmi belli dediğin gibi ben 90 babam 90 çok komik bi görüntü olsada ikimizide çekiyor zavallım:)80-90 km gibi hızlara çıkabiliyor bence hiçbiyerine dokunma orjinal hali yeterlidir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar