mondial 15rf hakkındaki görüşleriniz..

iyi aksamlar..
kısa zamanda bu motoru almayı düşünüyorum.. iyi yönü kötü yönü.. bilgilkendirme yaparsanız cok makbule geçer..
teşekkürler

he bu arada.. cıbırı satalı cok oluyor :pale:

Son düzenleme:
150cc olması bi avantaj ben kullandım gayet seri ve atak saglamlık ve yakıt yonunden bi şey diyemiyecegim fakat bindigim motor ibreyi sonladı 150 yaptı ama gercek ibre ne kadar olur onu bilemem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
150cc olması bi avantaj ben kullandım gayet seri ve atak saglamlık ve yakıt yonunden bi şey diyemiyecegim fakat bindigim motor ibreyi sonladı 150 yaptı ama gercek ibre ne kadar olur onu bilemem

senin kadranda yanlışllık vardır

150rf nin görüntüsü çok hoş fakat o bir çinli mondi bence uzak dur senesi gelmeden dökülür keşke cıbırı satmasaydın honda yamaha felan al o kadar param yok dersen 2 el hussar al en azından rf den daha sağlam..

Selam
150 rf kullanıcıyım. motorun en büyük sorunu plastik aksam bağlantılarının çok kötü yapılması. olmadık yerlerden kırılıyor maalesef. birde farları yeteri kadar aydınlatmıyor. Arka sinyaller esnek olduğu için özellikle brandayı takıp çıkarırken arka kuyruğu kırabiliyor. yaşadım gördüm hemen gidip sert malzemeden yapılmışı alıp taktım. bir diğer kötü yönü bir kaç yerinden hala bulamadığım ilginç zırıltılar var.
Motorun iyi yönlerine gelince
acaip seri bir motor. frenlemede dengeli.( bir çinli olmasına rağmen ) az yakıyor ve son sürat olarak ben kendi ibresine göre 130 gördüm bi daha görmem :):):) oldukça ilgi çekici olduğunu da belirtmek isterim. birde acaip kolay temizleniyor. Maşallahı var hep kendimin halledebileceği sorunlar çıkardı servislik bir durum yaşatmadı.
işte bu kadar ama özellikle sormak istediğin bir şey varsa beklerim.
Kalın saalıcakla

yorumlarınız için teşekkür ederim.. sanırım mondi alıcam.. hussarın tipini beğenmiyorum zaten iş için lazım...
askerden sonra 600RR almayı düşünüyorum..

rf hakkında seri bir motor.. bütün çinlerr gibi belli bir zaman hızlanmada sorun olması ve dökülmesi gibi problemlerin olucagını biliyorum..
kısmet diyelim..

bendede kanuni storm var 12000km ye geldim 10 ay oldu hala taş gibi grenajda çatlak bile yok.periyodik bakım harici servis yüzü görmedi.motosiklete bakarsan seni üzeceğini sanmıyorum ama ne alırsan al "0"km alma.satarken baya zarar ediyosun.

şimdide.. sıfırmı ikinci el mi alsam diye bir soru war aklımda..
1 sene filan binicem sanırım alacagım motora..
bakım konusunda.. gereğinden fazla bakarım motora.. o sorun olmaz..

ayda 150 ytl ye taksitle alsam.. süper olur :mrgreen:

birsene de işe gidip gelmek için kullanırım.. işte tamamdır.. bi yanlısım warmı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar